H HolyCrescent Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Ben Spyder üzerinden Python kullanıyorum(Spyder yani)fakat nasıl not tutacağımı bilmiyorum internete baktım Spyder'de not tutma yeri yok. Önemli şeyleri uygulama üzerinde not alabileceğim bir yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2022
Ben Spyder üzerinden Python kullanıyorum(Spyder yani)fakat nasıl not tutacağımı bilmiyorum internete baktım Spyder'de not tutma yeri yok. Önemli şeyleri uygulama üzerinde not alabileceğim bir yer var mı?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 16 Ağustos 2022 #2 Python:Panoya kopyala def bilmemne(): print(a) #burada a'yı yazdırdım çok önemli!!!!!!!!!
H HolyCrescent Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #3 knk ne demek istedin anlamadım ben kodlarımın yanına nasıl kodu etkilemeden not tutabileceğini sordum?
knk ne demek istedin anlamadım ben kodlarımın yanına nasıl kodu etkilemeden not tutabileceğini sordum?
Minus273 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 16 Ağustos 2022 #4 Notunun başına # işareti eklersen kodun etkilenmez.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 16 Ağustos 2022 #5 HolyCrescent dedi: knk ne demek istedin anlamadım ben kodlarımın yanına nasıl kodu etkilemeden not tutabileceğini sordum? Genişletmek için tıkla... Eee gösterdim zaten.
HolyCrescent dedi: knk ne demek istedin anlamadım ben kodlarımın yanına nasıl kodu etkilemeden not tutabileceğini sordum? Genişletmek için tıkla... Eee gösterdim zaten.
H HolyCrescent Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #6 Arkadaşlar ikinizde anlatmışşınız özgün anlattığını tam olarak anlamadım sağolun arkadaşlar <3