Python "str" İşlevini Kullanamıyorum

CGTYKSY55

Kilopat
print('Adın Ne?') ad=input() print('Soyadın Ne?') soyad=input() print('Nerelisin?') yer=input() print('Kaç Yaşındasın?') yas=input() print('Cinsiyetin Ne?') c=input() print('Hangi Yıldayız?') yil=input() print('Kişi Bilgileriniz Şu Şekildedir') print('Adınız : ' + (ad) ) print('Soyadınız : ' + (soyad) ) print('Bulunduğunuz Bölge : ' + (yer) ) print('Yaşınız : ' + (yas) ) print('Cinsiyetiniz : ' + (c) ) dyil=int(yil)-int(yas) print(str('Doğum Yılınız : ' +(dyil) ) )
Herşeyi düzgün yapıyorum ama son satır ne yapsam olmuyor. Hatayı ekran görüntüsü olarak paylaştım.

Dosya Ekleri

• Repl.it - Online Python Editor and IDE - Fast, Powerful, Free - Google Chrome 10.03.2020 18_29...png
    33,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu satırı:
print(str('Doğum Yılınız : ' +(dyil) ) )
print (Doğum Yılınız : + str(dyil))
şeklinde yap.

İki öneriyide denedim olmadı. Yarına kadar bunun çözümünü bulmam lazım.
print('Adın Ne?') ad=input() print('Soyadın Ne?') soyad=input() print('Nerelisin?') yer=input() print('Kaç Yaşındasın?') yas=input() print('Cinsiyetin Ne?') c=input() print('Hangi Yıldayız?') yil=input() print('Kişi Bilgileriniz Şu Şekildedir') print('Adınız : ' + (ad) ) print('Soyadınız : ' + (soyad) ) print('Bulunduğunuz Bölge : ' + (yer) ) print('Yaşınız : ' + (yas) ) print('Cinsiyetiniz : ' + (c) ) dyil=int(yil)-int(yas) print('Doğum Yılınız : ') print(dyil)
En alt satırı bu şekilde değiştirince yapabiliyorum. Ancak aynı satırda hem "Doğum Yılınız" yazısını hem de (dyil) kodunu aynı yere yazmam lazım.

Python:
print('Adın Ne?')
ad=input()
print('Soyadın Ne?')
soyad=input()
print('Nerelisin?')
yer=input()
print('Kaç Yaşındasın?')
yas=input()
print('Cinsiyetin Ne?')
c=input()
print('Hangi Yıldayız?')
yil=input()
print('Kişi Bilgileriniz Şu Şekildedir')
print('Adınız : ' + (ad) )
print('Soyadınız : ' + (soyad) )
print('Bulunduğunuz Bölge : ' + (yer) )
print('Yaşınız : ' + (yas) )
print('Cinsiyetiniz : ' + (c) )
dyil=int(yil)-int(yas)
print('Doğum Yılınız : ' +str((dyil)) )

Hocam hatanız çok basit bir hata

Python:
print('Adın Ne?')
ad=input()
print('Soyadın Ne?')
soyad=input()
print('Nerelisin?')
yer=input()
print('Kaç Yaşındasın?')
yas=input()
print('Cinsiyetin Ne?')
c=input()
print('Hangi Yıldayız?')
yil=input()
print('Kişi Bilgileriniz Şu Şekildedir')
print('Adınız : ' + (ad) )
print('Soyadınız : ' + (soyad) )
print('Bulunduğunuz Bölge : ' + (yer) )
print('Yaşınız : ' + (yas) )
print('Cinsiyetiniz : ' + (c) )
dyil=int(yil)-int(yas)
print('Doğum Yılınız : ',int(dyil))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…