Nightwishw Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 15 Nisan 2021 #1 Böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir? Ne yapmam gerekiyor? (Bir Port Scanner) Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
Çözüm Vavien. 15 Nisan 2021 Print için parantez kullanmayı dener misiniz? Hata devam ederse kodun tamamını paylaşmanızda fayda var.
Print için parantez kullanmayı dener misiniz? Hata devam ederse kodun tamamını paylaşmanızda fayda var.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #2 Print için parantez kullanmayı dener misiniz? Hata devam ederse kodun tamamını paylaşmanızda fayda var. Artı 1 Eksi Çözüm
Print için parantez kullanmayı dener misiniz? Hata devam ederse kodun tamamını paylaşmanızda fayda var.
KS KS Nightwishw Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 15 Nisan 2021 #3 Vavien. dedi: Print için parantez kullanmayı dener misiniz? Hata devam ederse kodun tamamını paylaşmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Kod bana ait değil bende sadece merakımdan indirmiştim isterseniz paylaşabilirim. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Print için parantez kullanmayı dener misiniz? Hata devam ederse kodun tamamını paylaşmanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Kod bana ait değil bende sadece merakımdan indirmiştim isterseniz paylaşabilirim.
Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 15 Nisan 2021 #4 Nightwishw dedi: Böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir? Ne yapmam gerekiyor? (bir port scanner) Eki Görüntüle 975109 Eki Görüntüle 975111 Genişletmek için tıkla... Tipik yazım hatası hocam 3.0 güncellemesiyle beraber artık Python da print için () kullanmak şart oldu eskiden sadece "" yeterliydi. Sirain dedi: Tipik yazım hatası hocam 3.0 güncellemesiyle beraber artık Python da print için () kullanmak şart oldu eskiden sadece "" yeterliydi. Genişletmek için tıkla... Kodu yazan kişi sanırsam 3.0 güncellemesinden önce yazmış çünkü print yazmış tırnak kullanmış bu da onunun 3.0'dan önce yazıldığı anlamına geliyor. Artı 1 Eksi
Nightwishw dedi: Böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir? Ne yapmam gerekiyor? (bir port scanner) Eki Görüntüle 975109 Eki Görüntüle 975111 Genişletmek için tıkla... Tipik yazım hatası hocam 3.0 güncellemesiyle beraber artık Python da print için () kullanmak şart oldu eskiden sadece "" yeterliydi. Sirain dedi: Tipik yazım hatası hocam 3.0 güncellemesiyle beraber artık Python da print için () kullanmak şart oldu eskiden sadece "" yeterliydi. Genişletmek için tıkla... Kodu yazan kişi sanırsam 3.0 güncellemesinden önce yazmış çünkü print yazmış tırnak kullanmış bu da onunun 3.0'dan önce yazıldığı anlamına geliyor.
KS KS Nightwishw Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 15 Nisan 2021 #5 ( print ) '\n'+random.choice(color_array)+'[~]Please Enter The Target IP :'+'\n' getIP = raw_input(random.choice(color_array)+'> ') Hala hatayı alıyorum hocam. Artı 0 Eksi
( print ) '\n'+random.choice(color_array)+'[~]Please Enter The Target IP :'+'\n' getIP = raw_input(random.choice(color_array)+'> ') Hala hatayı alıyorum hocam.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 15 Nisan 2021 #6 Parantez derken print'in içinde olması gerekeni demek istedim. print(...) şeklinde olmalı. ... olan kısma o satırda print dışında ne varsa yazın. Artı 0 Eksi
Parantez derken print'in içinde olması gerekeni demek istedim. print(...) şeklinde olmalı. ... olan kısma o satırda print dışında ne varsa yazın.
Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 15 Nisan 2021 #7 Nightwishw dedi: ( Print ) '\n'+random. Choice(color_array)+'[~]please enter the target IP:'+'\n' Getıp = raw_input(random. Choice(color_array)+'> ') Hala hatayı alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... hocam kodlamaya yeni başlamışsınız anlaşılan print in parantezi öyle kullanılmaz. örn ; print("yazmak istediğin") (makina bana bunu döndürüp cevabı yazmak istediğin olarak vericek ) Artı 0 Eksi
Nightwishw dedi: ( Print ) '\n'+random. Choice(color_array)+'[~]please enter the target IP:'+'\n' Getıp = raw_input(random. Choice(color_array)+'> ') Hala hatayı alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... hocam kodlamaya yeni başlamışsınız anlaşılan print in parantezi öyle kullanılmaz. örn ; print("yazmak istediğin") (makina bana bunu döndürüp cevabı yazmak istediğin olarak vericek )
KS KS Nightwishw Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 15 Nisan 2021 #8 Sirain dedi: hocam kodlamaya yeni başlamışsınız anlaşılan print in parantezi öyle kullanılmaz. Örneğin; print("yazmak istediğin") (Makine bana bunu döndürüp cevabı yazmak istediğin olarak verecek ) Genişletmek için tıkla... Fazla bir bilgim yok doğrudur. Artı 0 Eksi
Sirain dedi: hocam kodlamaya yeni başlamışsınız anlaşılan print in parantezi öyle kullanılmaz. Örneğin; print("yazmak istediğin") (Makine bana bunu döndürüp cevabı yazmak istediğin olarak verecek ) Genişletmek için tıkla... Fazla bir bilgim yok doğrudur.
Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 15 Nisan 2021 #9 Sirain dedi: hocam kodlamaya yeni başlamışsınız anlaşılan print in parantezi öyle kullanılmaz. Örneğin; print("yazmak istediğin") (Makine bana bunu döndürüp cevabı yazmak istediğin olarak verecek ) Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sirain dedi: hocam kodlamaya yeni başlamışsınız anlaşılan print in parantezi öyle kullanılmaz. Örneğin; print("yazmak istediğin") (Makine bana bunu döndürüp cevabı yazmak istediğin olarak verecek ) Genişletmek için tıkla...
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Nisan 2021 #10 Nightwishw dedi: Hala hatayı alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğiniz mesaj sorunu çözdü mü? Artı 0 Eksi
Nightwishw dedi: Hala hatayı alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğiniz mesaj sorunu çözdü mü?