YUEMAR Decapat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 18 24 Ağustos 2020 #1 Herkese merhaba, ekte gösterdiğim gibi bir kodum var, return voice yapmaya çalıştığımda "syntaxerror: 'Return' outside function" diye bir hata alıyorum çözümü nasıl olur? Teşekkürler. Dosya Ekleri masaüstü.JPG 15 KB · Görüntüleme: 195
Herkese merhaba, ekte gösterdiğim gibi bir kodum var, return voice yapmaya çalıştığımda "syntaxerror: 'Return' outside function" diye bir hata alıyorum çözümü nasıl olur? Teşekkürler.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 24 Ağustos 2020 #2 Return satırının en baştaki "örnekkod()" gibi olan tanım komutuyla aynı satırda olmadığında çıkabilen bir hata olduğu belirtilmiş. Artı 0 Eksi
Return satırının en baştaki "örnekkod()" gibi olan tanım komutuyla aynı satırda olmadığında çıkabilen bir hata olduğu belirtilmiş.
trombonist76 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 27 Ağustos 2020 #3 Return komutunu herhangi bir fonksiyonun dışında kullanmak mümkün değildir. Kodlarınızı bir fonksiyon tanımlayarak fonksiyona dahil ediniz. Artı 0 Eksi
Return komutunu herhangi bir fonksiyonun dışında kullanmak mümkün değildir. Kodlarınızı bir fonksiyon tanımlayarak fonksiyona dahil ediniz.