baoalpay

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,

Biliyorsunuz e-ticaret sitelerinde fiyatlar sürekli oynuyor. Bir ürün indirime giriyor, 10 dakika sonra bitiyor ya da bindirim yapıp indirim gibi gösteriyorlar. Ben de sürekli F5 yapmaktan sıkıldığım için kendime Python ile çalışan bir fiyat takip botu yazdım.

Hem kendim kullanıyorum hem de işine yarayan olursa kullansın diye ücretsiz olarak paylaşıyorum.

Bot ne yapıyor?

Trendyol ve Hepsiburada linklerini veriyorsunuz, 7/24 takip ediyor.

Fiyat düştüğü anda Telegram'dan bildirim atıyor.

Hepsiburada'daki sepette ek indirimleri ve Trendyol'daki gerçek indirimleri algılıyor. Taksitli fiyatı gerçek fiyat sanıp yanlış alarm vermiyor.

Açık kaynak kodlu, içinde şifre falan yok. Docker ile tek tıkla çalışıyor. Sıkça sorulan sorular kısmını okumanızı öneririm.

Nasıl kullanılır?
Kodları gumroad üzerinden ücretsiz (0$ girebilirsiniz) indirebilirsiniz. İçinde kurulum rehberi var, docker desktop kurup tek komutla çalıştırıyorsunuz. Yazılımcı olmanıza gerek yok.

İndirme linki: Akıllı Fiyat Takip Botu (Trendyol & Hepsiburada)

Kullanan arkadaşlar feedback verirse sevinirim, hata vs. varsa düzeltirim. Güle güle kullanın.

Sadece Trendyol ve HP mi geçerli?

Açık kaynak olsa tadından yenmez.

Açık kaynak olsa tadından yenmez.
Aslında mantığı basit. Bota link atıyorsunuz o htmldeki fiyat değerini tutuyor sürekli kontrol ediyor, bu sayede fiyat düştüğü an bildirim atıyor. 7/24 açık kalması için web hosting tarzı ucuz server sağlayıcıları alıp çalıştırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…