Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 14 Nisan 2021 #11 phanmetal dedi: Ben ileri derece bilmiyorum ama Python'da metot yazarken, süslü parantez ile ayırmıyoruz ya, kafam karışıyor ve bence çok düzensiz duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet Python biraz dağınık durur ona alışılırsa güzel geliyor ve kafa karışıklığı gidiyor.
phanmetal dedi: Ben ileri derece bilmiyorum ama Python'da metot yazarken, süslü parantez ile ayırmıyoruz ya, kafam karışıyor ve bence çok düzensiz duruyor. Genişletmek için tıkla... Evet Python biraz dağınık durur ona alışılırsa güzel geliyor ve kafa karışıklığı gidiyor.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 14 Nisan 2021 #12 EtherNalFire dedi: Evet Python biraz dağınık durur ona alışılırsa güzel geliyor ve kafa karışıklığı gidiyor. Genişletmek için tıkla... Peki Pythona alışırsam diğer derslere alışmam kolay mı olur, zor mu?
EtherNalFire dedi: Evet Python biraz dağınık durur ona alışılırsa güzel geliyor ve kafa karışıklığı gidiyor. Genişletmek için tıkla... Peki Pythona alışırsam diğer derslere alışmam kolay mı olur, zor mu?
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 14 Nisan 2021 #13 Abdulmelik.21 dedi: Peki pythona alışırsam diğer derslere alışmam kolay mı olur, zor mu? Genişletmek için tıkla... Kolay olur. Bundan sonra C#,C++ falan öğrenmek istersen sana yardımcı olur.
Abdulmelik.21 dedi: Peki pythona alışırsam diğer derslere alışmam kolay mı olur, zor mu? Genişletmek için tıkla... Kolay olur. Bundan sonra C#,C++ falan öğrenmek istersen sana yardımcı olur.