Python Python testi nasıl indirilir?

LEGENDEGOİST

Hectopat
Makaleler
1
Yakın kampüsten Python çalışmaya başladım. Ben Visual Studio Code ile çalışıyorum. Adam giriş için test hazırlamış. Onu nasıl VSC için indirebilirim.Testin olduğu video bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
BTK Akademi-patika. Dev ve YouTube gibi yerlerden videolar izleyerek kendini geliştirebilirsin eğer Python öğrenmek istiyorsan. Sonra belirli bir alan seçerek Python ile ya web siteleri tasarlarsın ya da yapay zeka ile uğraşabilirsin. Seçenekler sonsuz.

Ben oyun yapımcı olmak istediğim için diğer yazılım dillerini kolay öğrenmek için Python öğreniyorum.Pythondan sonra hangi yazılım dilini öğrenebilirim?

İlginç bir yöntem daha önce böylesini de duymamıştım. Python diğer dillerin yanında Syntax'i basit olsa da uyguladığın yöntemin çok işe yarayacağını sanmıyorum. Ama oyun konusunda önce çalışmak istediğin oyun motorunu seçip ona göre dil seçmen daha uygun olacaktır. Unity, Unreal Engine vs. bunları araştırıp hangisini beğenirsen ona göre dil seçimi yapabilirsin.

Aslında Unreal engineyi seçmiştim. C++ öğrenecektim.İzlediğim tavsiye videolarında Python veya html java script öğrenmenin c dillerinde kolaylık sağlar diyorlardı. Birde üstelik C dilleri en zor dil diye söylüyorlardı.

HTML ve JavaScript'in C öğrenmede nasıl bir etkisi olur merak etmekteyim. Ayrıca C öğrenmek ve yazıp kullanmak yazılımı yeni öğrenen biri için gerçekten zor. C++'dan devam et elin ve mantığın ona alışır bir süre sonra. Python'dan sonra devam edebilirsin C++'a.

Bilmiyorum şimdiki amacım başlangıç olarak Python öğrenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…