Discord geliştirici portalından uygulamanıza girin. Bot kısmına gelin ve aşağı inip "Privileged Gateway Intents" kısmındaki 3 tiki aktifleştirin.
Merhaba Python ile Discord botu yazarken böyle bir hata ile karşılaştım. Çözümünü anlatabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1544876
Eki Görüntüle 1544877
client = discord.Client(intents=discord.Intents.default())
Client oluşturma kısmını bu şekilde güncelleyin.Python:client = discord.Client(intents=discord.Intents.default())
Tüm kodu atabilirseniz yardımcı olayım.Kodlamada daha yeniyimde nereyi düzelteceğim anlamadım biraz daha detaylı anlatabilir misin hocam![]()
intents = discord.Intents.default()
intents.message_content = True
Bot = commands.Bot(command_prefix="c!", intents=intents)
import discord
from discord.ext import commands
intents = discord.Intents.default()
intents.message_content = True
Bot = commands.Bot(command_prefix="c!", intents=intents)
@Bot.event
async def on_ready():
print("Ready!")
Bot.run('token')
"Bot =" ile başlayan kısma yazacaksınız hocam. Yani 4. satırı silip şu kısımları ekleyiniz.
Python:intents = discord.Intents.default() intents.message_content = True. Bot = commands.Bot(command_prefix="c!", intents=intents)
Ayrıca "bot. Run" kısmını fonksiyonun dışına en alta yazın. Kodunuz en son böyle olmalı.
Python:import discord. from discord.ext import commands. intents = discord.Intents.default() intents.message_content = True. Bot = commands.Bot(command_prefix="c!", intents=intents) @Bot.event async def on_ready(): print("Ready!") Bot.run('token')
Tüm kodu tekrar atar mısınız düzenlediğiniz haliyle?Hocam yaptım da şimdi de böyle bir hata veriyor.
![]()
Tüm kodu tekrar atar mısınız düzenlediğiniz haliyle?
Discord geliştirici portalından uygulamanıza girin. Bot kısmına gelin ve aşağı inip "Privileged Gateway Intents" kısmındaki 3 tiki aktifleştirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.