Merhaba, bugün üniversitem başladı ve ilk dönemki derslerimin arasında software development ki bu derste ilk dönem Python ikinci dönem Java öğreteceklermiş diğer derslerim olarak da computing mathematics, Computer systems fundamentals var. Bende yurt dışında okuduğum için bazen geride kalabiliyorum doğal olarak, bu yüzden de hem geride kalırsam o yerleri tamamlamak için, hem de az biraz önden gidip derste biraz daha rahat etmek için bunları çalışabileceğim bir platform var mı diye sormak istedim.
Benim aklıma ilk Udemy geldi YouTube'da baktım az çok ama hangı kanal daha iyidir olur bilemiyorum. Bu yazılım dillerini ve diğer ders içeriklerini öğrenebileciğim bir yer biliyor musun diye sormak istedim. Son olarak da algoritma çalışabileceğim siteler buldum codewars ve leetcode bu siteler işime yarar mı yoksa başka önereceğiniz siteler veya genel olarak yapsan iyi olur dediğiniz şeyler var mı diye sormak istedim. Ücretli veya ücretsiz kurs olması önemli değil. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim aklıma ilk Udemy geldi YouTube'da baktım az çok ama hangı kanal daha iyidir olur bilemiyorum. Bu yazılım dillerini ve diğer ders içeriklerini öğrenebileciğim bir yer biliyor musun diye sormak istedim. Son olarak da algoritma çalışabileceğim siteler buldum codewars ve leetcode bu siteler işime yarar mı yoksa başka önereceğiniz siteler veya genel olarak yapsan iyi olur dediğiniz şeyler var mı diye sormak istedim. Ücretli veya ücretsiz kurs olması önemli değil. Şimdiden çok teşekkür ederim.