Veri setindeki NaN lara nasıl atama yapabilirim? Mesela 77. indisteki Genre_2 ve Genre_3 yerine tek tek farklı atamalar yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
NaN yerine statik bir değer mi atamak istiyorsunuz (Örn. 0 gibi). Yoksa kural tabanı üzerinden mi atama yapmak istiyorsunuz. Eğer amacınız birincisi ise Pandas'daki fillna fonksiyonunu, eğer ikinci sonuca ulaşmak istiyorsanız for ile dataframe üzerinde tek tek gezip istediğiniz kolonlara iloc veya loc seçicileri ile atama yapmanız işinizi görecektir.
NaN yerine yazı yazmak istiyorum. Örneğin oradaki 77. indisteki The Hangover Part filminin NaN yazan bölümüne Sci-Fi yazmak istiyorum oraya nasıl ekleyebilirim. Her birine ayrı ayrı eklemem gerekiyor.
Bu atamayı tek tek yapmak uğraştırıcı olacaktır, onun yerine başka bir veri seti üzerinden verilerinizi güncelleyebilirsiniz. Hızlı bir Google araması ile film isimleri ve tür bilgilerini içeren bir veri seti buldum. Bu veri seti sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacağını umuyorum.