Python video serisi indirime girer mi?

Selam dostlar, sanırım bu seri iyiymiş öğrenebilmek için. Ben de bunu alacaktım 5-6 gün önce. Fiyatı o zaman sanırım 75 TL'di. Şimdi almak için siteye girdim. Fiyatı 430 TL olmuş. İndirime ne zaman girer? Sanırım oldukça bilinen bir seriymiş. Hep böyle indirime giren bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni hesap açınca Udemy'de indirim oluyor. Onun dışında sık sık indirime giriyor, beklemekte fayda var.

Hocam o fiyat yalan. Muhtemelen daha önceden girip baktınız incelediniz. Tekrar girdiğinizde 400 küsüre çıktı. Tarayıcı verilerini temizleyip tekrar baktığınızda eski fiyata geri dönecektir.

Bahsettiğiniz indirim sanırım ilk kez kaydolmuş kişilere veriliyordu bir süreliğine.

Ayrıca btk akademi'de bulunan kursları da incelemenizi tavsiye ederim ben oradan devam ediyorum.

Gizli sekmeden udemy sitesini açıp indirimli fiyattan sepete ekleyip sepeti onaylayın. Ödeme bilgilerine gelince alt kısımda oturum aç yazıyor oraya tıklayıp hesabınıza giriş yapın. İndirimli fiyattan alıcaktır. Eskiden çalışıyordu onaylamadan bir deneyebilirsiniz.

Hocam o fiyat yalan. Muhtemelen daha önceden girip baktınız incelediniz. Tekrar girdiğinizde 400 küsüre çıktı. Tarayıcı verilerini temizleyip tekrar baktığınızda eski fiyata geri dönecektir.
Tamamdır hocam hemen deniyorum.

@HSBC @theoficcer Oldu hocam, teşekkür ederim ikinizede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…