yasinbmt00
Hectopat
Daha fazla
Selamlar, ucunun de kursu var Udemy hesabimda ve birini secmek istiyorum. C++, QT - Java Spring - Python kurslari var. Farkli alanlar biliyorum ama olay su, ben surekli erteliyorum. Surkeli dil degistiriyorum. JS baktim fazla ezber gibi hissedip biraktim. Ingilizce olmadigi icin Java cok zorladi ve eninde sonunda FrontEnd de ogrenmem gerektigini ve sonunda webci olacagim icin motivasyonum bozuldu. C++ kursu iyi gibiydi baslari ama onda da is imkani cok cok az. Benim hayalim teknoloji gelistiren bir sirkette calismak, ama hedefim is bulmak kisa surede. Python Turkce kurs, ilerlemesi kolay ve sonunda proje cikarabilecem ama dilin yapisini sevmiyorum ve bir muhendisin yatirim yapmasi gereken dillerden olmamasi gerekiyormus gibi geliyor. En azindan ana silah olarak bir dilde uzmanlasmak ve bu dilinde C, C++ Java gibi dillerden olmasi gerektigini dusunuyorum. C++ ve QT ingilizce ama is imkani azligi motivasyonumu bozuyor ve embedded da tam istedigim alan degil. Ben Ar-Ge isinde yazilim disina cikmak istemiyorum pek. Java ise Ingilizce ve dili zor geldi bana adamin, Spring kursu iyi gibiydi baslari ama eninde sonunda web yaziyor olmak motivasyon bozuyor. Nasil karar verebilirim? Sizin dusunceleriniz neler? (Kimsenin dedigini direkt yapacak degilim sadece fikir aliyorum, kariyerini sen secersin diyecekler icin ekledim.) Simdiden tesekkur ederim cevaplar icin.
Son düzenleyen: Moderatör: