Python While döngüsü nasıl yazılır?

KiloZuluSierra

Hectopat
Makaleler
1
Python'da eğer X tuşuna basılırsa while döngüsü başlasın komutunu nasıl yazacağım? Bilenler yardım ederse sevinirim.

Python:
import keyboard

while True:
    if keyboard.read_key() == "x":
        //
        break
Bunu dener misin?

if in içinde while olması gerekmez mi ? Eğer x e basılırsa while döngüsü olmalı ??
Tamam işte sen orda kendi döngünü eklersin nasıl bir while döngüsü olması gerektiğini belirtmemiş konu sahibi.

if keyboard.read_key() == "x": while True:

Python:
import keyboard

while True:
    if keyboard.read_key() == "x":
        //
        break
Bunu dener misin?
Teşekkürler oldu. Konuyla alakasız olacak ama bir konuda daha yardım isteyebilirmiyim. Ben Pycharmı bilgisayarıma kurdum.Beğenmeyip sildim pythonda kod yazıp kaydedince pycharmla birlikte açıyor çözüm nedir?

İfadeler: MCV
Teşekkürler oldu. Konuyla alakasız olacak ama bir konuda daha yardım isteyebilirmiyim. Ben Pycharmı bilgisayarıma kurdum.Beğenmeyip sildim pythonda kod yazıp kaydedince pycharmla birlikte açıyor çözüm nedir?
Pycharm ı sildiğinize emin misiniz kalıntı kalmış galiba o dosya türüne varsayılan olarak. Dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç diyerek başka programla açabilirsin ve varsayılan olarak belirtebilirsin.

Pycharm ı sildiğinize emin misiniz kalıntı kalmış galiba o dosya türüne varsayılan olarak. Dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç diyerek başka programla açabilirsin ve varsayılan olarak belirtebilirsin.
Evet sildim kalıntıları silmemin yolu var mı?
Varsayılanı python olarak gözüküyor.

Tamam işte sen orda kendi döngünü eklersin nasıl bir while döngüsü olması gerektiğini belirtmemiş konu sahibi.
Hocam sizin attığınınızda her x e basıldığında kod bloğu çalışmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…