Çözüldü Python Winsound ve Win32API kütüphaneleri Linux'a nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Linux Torvalds

Centipat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar. Benim kendim yazmış olduğum kodda Win32API ve Win sound kütüphanelerini import etmem lazım. Lakin Debian kullanıyorum bu nedenle yükleyemiyorum.

Python:
sudo pip3 install pywin32.

Yazıyorum olmuyor.

Çıktısını alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

@Kerem00 @inoaa79

@gen2

@Kernelginar

Son düzenleme:
Windows API nin linuxta ne işi var kardeşim, sorduğun soru mantıklı değil. Hangi API leri kullandıysan bunun linux sistemlerde alternatifi var mı ona bakmalısin, linux sistem çağrıları olarak geçer.

Windows API nin linuxta ne işi var kardeşim, sorduğun soru mantıklı değil. Hangi API leri kullandıysan bunun linux sistemlerde alternatifi var mı ona bakmalısin, linux sistem çağrıları olarak geçer.
Hocam bende zaten alternatif bulamadım. Bu yüzden linuxda çalıştırmanın yolunu sordum. Çalıştıracağım kod'da importlu olduğundan dolayı.

Bu iki modül de Windows platformunda çalıştırılmak üzere yazılmış, cross-platform değiller. Yine de denemek istiyorsan kaynaktan derleyebilirsin:

Hocam bende zaten alternatif bulamadım. Bu yüzden linuxda çalıştırmanın yolunu sordum. Çalıştıracağım kod'da importlu olduğundan dolayı.

Kodu veya kullandığın özelliği paylaşırsan alternatifini bulabiliriz. Bazı sorunlara çözüm üretilmiş:

Tamamdır hocam ben bir deneyeyim. Önceden derlemeyi denedimde olmadı gene de deneyeyim size dönüş yaparım.

Hocam dediğiniz gibi .exe'yi 2. kez indirdim ve kendim yapılandırmış olduğum WİNE ile açtım. Herşey sorunsuz giderken; python3 dizinini belirtirken sorun çıktı. Neyse Hocam ben hazır bir kodla halletdim teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…