Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 282 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #1 Herkese iyi Sosyaller, Python'da kod yazdığımda yorumlayıcı yok diye uyarı alıyorum. Nasıl cozerim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-01 184759.png 4,1 KB · Görüntüleme: 44
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 1 Kasım 2024 #2 VS Code extension marketplace içerisinden Python indir.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 1 Kasım 2024 #3 Python interpretert'i seçmen, yoksa da debug eklentilerini indirmen lazım VSC için.
Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 282 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #4 WerBeastDu dedi: VS Code extension marketplace içerisinden Python indir. Genişletmek için tıkla... Oradan indirdim ama olmadı. WerBeastDu dedi: VS Code extension marketplace içerisinden Python indir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Mithat Berhan dedi: Python interpretert'i seçmen, yoksa da debug eklentilerini indirmen lazım VSC için. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı anlatırmısınız Son düzenleme: 1 Kasım 2024
WerBeastDu dedi: VS Code extension marketplace içerisinden Python indir. Genişletmek için tıkla... Oradan indirdim ama olmadı. WerBeastDu dedi: VS Code extension marketplace içerisinden Python indir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Mithat Berhan dedi: Python interpretert'i seçmen, yoksa da debug eklentilerini indirmen lazım VSC için. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı anlatırmısınız
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 1 Kasım 2024 #5 Select'e bas, yükledğin python versiyonunu seç. Yüklemediysen PYthon yükle.
Hüseyin kenan Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 282 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #6 Mithat Berhan dedi: Select'e bas, yükledğin Python versiyonunu seç. Yüklemediysen Python yükle. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum hocam sağ olun Python'u sadece Visual Studio da yukledim.
Mithat Berhan dedi: Select'e bas, yükledğin Python versiyonunu seç. Yüklemediysen Python yükle. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum hocam sağ olun Python'u sadece Visual Studio da yukledim.