Pythona yeni başlayanlar için tavsiyeler

selimdzyl

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazılıma ilgi duymaya başladım ve Python ile başladım. Python öğrendikten sonra hangi alana yönelmeliyim ve neler yapmalıyım? Önerileriniz nelerdir? Hangi alanda kendimi geliştirmeliyim? Alan seçerken neye dikkat etmeliyim? Bu gibi soruları cevaplayabilirseniz benim gibi daha ilk adımı yeni atmış kişilere de yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu biraz daha kişisel bir soru, örneğin neler yapmayı düşünüyorsun programlama öğrendiğinde kendine bunu sorman gerekiyor. Ben daha çok bilim için yapay zeka için kullanacağım diyorsan evet Python öğrenmek mantıklı fakat ben Web siteleri geliştirmek istiyorum diyorsan html,css,js gidip dilleri öğrenip sık kullanılan frameworkleri öğrenmen gerekiyor. Yani sorduğun sorunun kişiye göre cevabı var.

Neyi seveceğinle alakalı.Python ile full stack developer mi olmak istiyorsun,veri bilimine yönelip veri analisti de olabilirsin makine öğrenmesi,derin öğrenme gibi konulara yönelerek veri bilimci de olabilirsin.Öğrene öğrene kendini keşfetmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…