Merhabalar arkadaşlar ben bir yerden anlık veri çekiyorum ve kodum sürekli çalışması gerekiyor o yüzden while kullanıyorum ama verileri kaydedemiyorum bunu nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Peki gerek yok o zaman. Burda if bloklarında 3 üzeri ve 3 altı durumları belirlemişsin. Ama liste uzunluğunun 3'e eşit olduğu durumu belirlememişsin. Orada bir sıkıntı olmuş olabilir.
Peki gerek yok o zaman. Burada if bloklarında 3 üzeri ve 3 altı durumları belirlemişsin. Ama liste uzunluğunun 3'e eşit olduğu durumu belirlememişsin. Orada bir sıkıntı olmuş olabilir.
Hocam aynen öyle bir de orada parantezleri unuttuğum için silmiyormus sonradan 2. dedinizi denedim oldu çok teşekkürler bir de konuyu nereden çözüldü olarak işaretliyeceğim acaba
Hocam aynen öyle bir de orada parantezleri unuttuğum için silmiyormus sonradan 2. dedinizi denedim oldu çok teşekkürler bir de konuyu nereden çözüldü olarak işaretliyeceğim acaba
Hocam aynen öyle, bir de orada parantezleri unuttuğum için silmiyormuş sonradan 2. dedinizi denedim oldu çok teşekkürler. Bir de konuyu nereden çözüldü olarak işaretleyeceğim acaba?
İlk sayfadaki çözümü içeren mesajı raporlayın ve seçeneklerden "Çözüm" seçeneğini seçin, moderatörler konuyu düzeltip mesajı çözüm olarak işaretleyecektir.
İlk sayfadaki çözümü içeren mesajı raporlayın ve seçeneklerden "çözüm" seçeneğini seçin, moderatörler konuyu düzeltip mesajı çözüm olarak işaretleyecektir.