Çözüldü Python'da anlık veriler nasıl kaydedilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asgen

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ben bir yerden anlık veri çekiyorum ve kodum sürekli çalışması gerekiyor o yüzden while kullanıyorum ama verileri kaydedemiyorum bunu nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Python:
__dizi.clear()
Hocam metodun parentezini koymadığın için olabilir.
Python:
del __dizi[:]
Ek olarak bu şekilde de temizlenebiliyor liste.
Hocam importların yanında API keyler var onlar ozel olduğu için atarsam sıkıntı olur. Eğer Binance hesabınız var ise atayım.
Peki gerek yok o zaman. Burda if bloklarında 3 üzeri ve 3 altı durumları belirlemişsin. Ama liste uzunluğunun 3'e eşit olduğu durumu belirlememişsin. Orada bir sıkıntı olmuş olabilir.

Peki gerek yok o zaman. Burada if bloklarında 3 üzeri ve 3 altı durumları belirlemişsin. Ama liste uzunluğunun 3'e eşit olduğu durumu belirlememişsin. Orada bir sıkıntı olmuş olabilir.

Hocam aynen öyle bir de orada parantezleri unuttuğum için silmiyormus sonradan 2. dedinizi denedim oldu çok teşekkürler bir de konuyu nereden çözüldü olarak işaretliyeceğim acaba

Hocam aynen öyle bir de orada parantezleri unuttuğum için silmiyormus sonradan 2. dedinizi denedim oldu çok teşekkürler bir de konuyu nereden çözüldü olarak işaretliyeceğim acaba
Başlığı soru değil de konu olarak açtığın için çözüm işaretlenmiyor herhalde.

Hocam aynen öyle, bir de orada parantezleri unuttuğum için silmiyormuş sonradan 2. dedinizi denedim oldu çok teşekkürler. Bir de konuyu nereden çözüldü olarak işaretleyeceğim acaba?
İlk sayfadaki çözümü içeren mesajı raporlayın ve seçeneklerden "Çözüm" seçeneğini seçin, moderatörler konuyu düzeltip mesajı çözüm olarak işaretleyecektir.

İlk sayfadaki çözümü içeren mesajı raporlayın ve seçeneklerden "çözüm" seçeneğini seçin, moderatörler konuyu düzeltip mesajı çözüm olarak işaretleyecektir.

Tamamdır hemen yapıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…