DeadFears Centipat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #1 Mesela pyautogui.click(button='left', clicks=1, interval=0.15) diye bir kod yazdım, bunu R tuşu ile başlatıp, R tuşu ile durdurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Mesela pyautogui.click(button='left', clicks=1, interval=0.15) diye bir kod yazdım, bunu R tuşu ile başlatıp, R tuşu ile durdurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 25 Ocak 2021 #2 [CODE lang="python" title="Keyboard modülü" highlight="1,4"]import keyboard while True: try: if keyboard.is_pressed('q'): print('bir tusa bastınız!') #Buraya tusa basılınca olacakları yaz. break except: break[/CODE] Bu yardımcı olabilir. Linuxginar dedi: [CODE lang="python" title="Keyboard modülü" highlight="1,4"]import keyboard while True: try: if keyboard.is_pressed('q'): print('bir tusa bastınız!') #Buraya tusa basılınca olacakları yaz. break except: break[/CODE] Bu yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ancak önce PIP ile keyboard modülünü indirmeniz gerek.
[CODE lang="python" title="Keyboard modülü" highlight="1,4"]import keyboard while True: try: if keyboard.is_pressed('q'): print('bir tusa bastınız!') #Buraya tusa basılınca olacakları yaz. break except: break[/CODE] Bu yardımcı olabilir. Linuxginar dedi: [CODE lang="python" title="Keyboard modülü" highlight="1,4"]import keyboard while True: try: if keyboard.is_pressed('q'): print('bir tusa bastınız!') #Buraya tusa basılınca olacakları yaz. break except: break[/CODE] Bu yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ancak önce PIP ile keyboard modülünü indirmeniz gerek.
DeadFears Centipat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #3 Linuxginar dedi: [CODE lang="python" title="Keyboard modülü" highlight="1,4"]import keyboard. while True: try: if keyboard.is_pressed('q'): print('bir tusa bastınız!') #Buraya tusa basılınca olacakları yaz. break. except: break[/CODE] Bu yardımcı olabilir. Ancak önce pıp ile keyboard modülünü indirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Yaptığınızın aynısını yaptım, keyboard modülünüde indirdim ama except kısmında hata oluştu olarak gösteriyor.
Linuxginar dedi: [CODE lang="python" title="Keyboard modülü" highlight="1,4"]import keyboard. while True: try: if keyboard.is_pressed('q'): print('bir tusa bastınız!') #Buraya tusa basılınca olacakları yaz. break. except: break[/CODE] Bu yardımcı olabilir. Ancak önce pıp ile keyboard modülünü indirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Yaptığınızın aynısını yaptım, keyboard modülünüde indirdim ama except kısmında hata oluştu olarak gösteriyor.