MAREŞAL AYICIK BOMBO Femtopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Yazılıma başlayım dedim Python'u sitesinden indirdim kaç kere eksik yazıyor.
S Savvia Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #2 MAREŞAL AYICIK BOMBO dedi: Yazılıma başlayım dedim Python'u sitesinden indirdim kaç kere eksik yazıyor. Genişletmek için tıkla... eksik den kastınız nedir
MAREŞAL AYICIK BOMBO dedi: Yazılıma başlayım dedim Python'u sitesinden indirdim kaç kere eksik yazıyor. Genişletmek için tıkla... eksik den kastınız nedir
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 27 Mayıs 2023 #3 MAREŞAL AYICIK BOMBO dedi: Yazılıma başlayım dedim Python'u sitesinden indirdim kaç kere eksik yazıyor. Genişletmek için tıkla... PATH'e ekledin mi kurarken Python'u?
MAREŞAL AYICIK BOMBO dedi: Yazılıma başlayım dedim Python'u sitesinden indirdim kaç kere eksik yazıyor. Genişletmek için tıkla... PATH'e ekledin mi kurarken Python'u?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Mayıs 2023 #4 Kurarken PATH a ekle tikini seçmen lazım. Varsayılan olarak seçili olmadığından ivedi kuranlar kaçırıyor.
Kurarken PATH a ekle tikini seçmen lazım. Varsayılan olarak seçili olmadığından ivedi kuranlar kaçırıyor.