B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 10 Eylül 2021 #1 Python'da elif kullandığımda "Expected expression" hatasını alıyorum, ama hep alıyorum bu hatayı. Nasıl çözebilirim? İf kullandım, sonra kodu yazıp alt satrıa geçtim ve elif yazıp koda devam ettim ama hata alıyorum.
Python'da elif kullandığımda "Expected expression" hatasını alıyorum, ama hep alıyorum bu hatayı. Nasıl çözebilirim? İf kullandım, sonra kodu yazıp alt satrıa geçtim ve elif yazıp koda devam ettim ama hata alıyorum.
znmeda Centipat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 396 Makaleler 2 11 Eylül 2021 #2 Kodlarını gösterir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2021
B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 11 Eylül 2021 #3 znmeda dedi: Kodlarını gösterir misin? Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu, teşekkürler yine de Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2021
znmeda Centipat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 396 Makaleler 2 11 Eylül 2021 #4 birazsorumvar dedi: Çözdüm sorunu, teşekkürler yine de Genişletmek için tıkla... Rica ederim
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Eylül 2021 #5 Sanırım else: kullanmayı unutmuşsunuz.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 11 Eylül 2021 #6 birazsorumvar dedi: Çözdüm sorunu, teşekkürler yine de Genişletmek için tıkla... Ellerinize sağlık. Çözümü paylaşırsanız diğer arkadaşlar da yardım alabilir.
birazsorumvar dedi: Çözdüm sorunu, teşekkürler yine de Genişletmek için tıkla... Ellerinize sağlık. Çözümü paylaşırsanız diğer arkadaşlar da yardım alabilir.
B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 12 Eylül 2021 #7 egoistpizza dedi: Ellerinize sağlık. Çözümü paylaşırsanız diğer arkadaşlar da yardım alabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi if kullandıktan sonra alt satıra geçip Elif yazıp sonra direk altına kodları yazmaya başladım ama kodların satırına dikkat etmeden yazdım, sonra Elif bölümündeki kodların satrını geri çekince düzeldi.
egoistpizza dedi: Ellerinize sağlık. Çözümü paylaşırsanız diğer arkadaşlar da yardım alabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi if kullandıktan sonra alt satıra geçip Elif yazıp sonra direk altına kodları yazmaya başladım ama kodların satırına dikkat etmeden yazdım, sonra Elif bölümündeki kodların satrını geri çekince düzeldi.