A Arda DİKORMAN Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #11 UserHakan dedi: Şöyle olabilir. Bir hesap gönderi attığında sisteme oto bir şekilde girip o kullanıcının hesabına oto bir şekilde girip beğeni yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu sistem biraz beni aşıyor kendimi geliştirdikten sonra deneyeceğim.
UserHakan dedi: Şöyle olabilir. Bir hesap gönderi attığında sisteme oto bir şekilde girip o kullanıcının hesabına oto bir şekilde girip beğeni yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu sistem biraz beni aşıyor kendimi geliştirdikten sonra deneyeceğim.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #12 Hesap makinesi yapabilirsin.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 24 Ağustos 2021 #13 UserHakan dedi: Şöyle olabilir. Bir hesap gönderi attığında sisteme oto bir şekilde girip o kullanıcının hesabına oto bir şekilde girip beğeni yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz başlangıç seviyesi olduğundan emin misiniz? O dediğinizi kurslarda ilerleyince anlatıyorlar arkadaş başlangıç seviyesi için sormuş.
UserHakan dedi: Şöyle olabilir. Bir hesap gönderi attığında sisteme oto bir şekilde girip o kullanıcının hesabına oto bir şekilde girip beğeni yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz başlangıç seviyesi olduğundan emin misiniz? O dediğinizi kurslarda ilerleyince anlatıyorlar arkadaş başlangıç seviyesi için sormuş.
A Arda DİKORMAN Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #14 Jon1Snow dedi: Hesap makinesi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Basit hesap makinesi yapmıştım
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 24 Ağustos 2021 #15 466609 dedi: O dediğiniz başlangıç seviyesi olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yani beğeni biraz zor ama oto giriş kolay gibi.
466609 dedi: O dediğiniz başlangıç seviyesi olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yani beğeni biraz zor ama oto giriş kolay gibi.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #16 Arda DİKORMAN dedi: Basit hesap makinesi yapmıştım Genişletmek için tıkla... Biraz zorunu yap. Kök alma falan.
Arda DİKORMAN dedi: Basit hesap makinesi yapmıştım Genişletmek için tıkla... Biraz zorunu yap. Kök alma falan.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 24 Ağustos 2021 #17 UserHakan dedi: Hocam yani beğeni biraz zor ama oto giriş kolay gibi. Genişletmek için tıkla... Sanırım tam bilmiyorsunuz. BTK akademi de bu dediğiniz bot yazımı kısmında eğitimi veriliyor ve uzun bir kurstan sonra geliyor. Kurs içeriği: Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr
UserHakan dedi: Hocam yani beğeni biraz zor ama oto giriş kolay gibi. Genişletmek için tıkla... Sanırım tam bilmiyorsunuz. BTK akademi de bu dediğiniz bot yazımı kısmında eğitimi veriliyor ve uzun bir kurstan sonra geliyor. Kurs içeriği: Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 24 Ağustos 2021 #18 466609 dedi: Sanırım tam bilmiyorsunuz. BTK akademi de bu dediğiniz bot yazımı kısmında eğitimi veriliyor ve uzun bir kurstan sonra geliyor. Eki Görüntüle 1147369 Genişletmek için tıkla... Ben ilk başta bir YouTube videosunda yapmıştım ama burda da olabilir. Basit bir şey aslında.
466609 dedi: Sanırım tam bilmiyorsunuz. BTK akademi de bu dediğiniz bot yazımı kısmında eğitimi veriliyor ve uzun bir kurstan sonra geliyor. Eki Görüntüle 1147369 Genişletmek için tıkla... Ben ilk başta bir YouTube videosunda yapmıştım ama burda da olabilir. Basit bir şey aslında.
A Arda DİKORMAN Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #19 Jon1Snow dedi: Biraz zorunu yap. Kök alma falan. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 24 Ağustos 2021 #20 UserHakan dedi: Ben ilk başta bir YouTube videosunda yapmıştım ama burada da olabilir. Basit bir şey aslında. Genişletmek için tıkla... Bu kursun içeriğine bakın. Dediğiniz şeyden önce öğrenilmesi gereken yerler var. Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr Temeli öğrenmeden bunu yaparsa hiçbir işe yaramaz.
UserHakan dedi: Ben ilk başta bir YouTube videosunda yapmıştım ama burada da olabilir. Basit bir şey aslında. Genişletmek için tıkla... Bu kursun içeriğine bakın. Dediğiniz şeyden önce öğrenilmesi gereken yerler var. Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr Temeli öğrenmeden bunu yaparsa hiçbir işe yaramaz.