MtHaN Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #1 Böyle bir kod yazdım ve bu .exe dosyası tekrar çalışırsa nasıl tekrar geri kapatırım (geri açılacağını biliyorum)? IF komutuyla olabilir
Böyle bir kod yazdım ve bu .exe dosyası tekrar çalışırsa nasıl tekrar geri kapatırım (geri açılacağını biliyorum)? IF komutuyla olabilir
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 14 Ekim 2022 #2 Kardeş bir tane de boolean değer koy. Python:Panoya kopyala if proces.name == "bilmem ne" and !kontrol os.system().işlemi; kontrol = true; yaparsan iş görür. Artı 0 Eksi
Kardeş bir tane de boolean değer koy. Python:Panoya kopyala if proces.name == "bilmem ne" and !kontrol os.system().işlemi; kontrol = true; yaparsan iş görür.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #3 Nasıl yani? Anladığım kadarıyla aynı kodu tekrar çalıştırman gerekiyor? While döngüsüne al ya da nthook kullan hangisi işine gelirse. Artı 0 Eksi
Nasıl yani? Anladığım kadarıyla aynı kodu tekrar çalıştırman gerekiyor? While döngüsüne al ya da nthook kullan hangisi işine gelirse.