ayazsalim Zeptopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #11 reqget dedi: Spyder da çözemedim.PyCharm indirdim çözüldü Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben de hemen indirip deneyeyim.
reqget dedi: Spyder da çözemedim.PyCharm indirdim çözüldü Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben de hemen indirip deneyeyim.
Furkanrew Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 161 21 Temmuz 2022 #12 reqget dedi: Python öğreniyorum ve yeni başladım. Konu inputlara gelince izlediğim adamın aynısını yazdım ama çalışmadı. Görseldeki hatayı alıyorum ne yaparsam değişmedi sadece anconda Spyder'dan input komutu çalıştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız bir şey soracağımda:Acaba Python'ı nereden öğreniyorsunuz?Bende yeni başladım da
reqget dedi: Python öğreniyorum ve yeni başladım. Konu inputlara gelince izlediğim adamın aynısını yazdım ama çalışmadı. Görseldeki hatayı alıyorum ne yaparsam değişmedi sadece anconda Spyder'dan input komutu çalıştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız bir şey soracağımda:Acaba Python'ı nereden öğreniyorsunuz?Bende yeni başladım da
ayazsalim Zeptopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #13 Furkanrew dedi: Konuyla alakasız bir şey soracağımda:Acaba Python'ı nereden öğreniyorsunuz?Bende yeni başladım da Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinden öğrenmeye çalışıyorum.
Furkanrew dedi: Konuyla alakasız bir şey soracağımda:Acaba Python'ı nereden öğreniyorsunuz?Bende yeni başladım da Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinden öğrenmeye çalışıyorum.
Furkanrew Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 161 21 Temmuz 2022 #14 ayazsalim dedi: Udemy üzerinden öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Mustafa Murat Çoşkun'dan mı?
ayazsalim dedi: Udemy üzerinden öğrenmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Mustafa Murat Çoşkun'dan mı?