Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 Python:Panoya kopyala main_url = "https://www.google.com/finance/quote/USD-TRY" yanit = requests.get(main_url) içerik = yanit.content soup = BeautifulSoup(içerik,"html.parser") dolarYükselis = soup.find_all("span",{"class": "P2Luy Ebnabc ZYVHBb"}) Yukarda belirtmiş olduğum kod ile fotoğrafta gösterilen kısmı almayı deniyorum. Fakat çıktı [] oluyor, fotoğrafta gösterilen kısmı nasıl alabilirim? Site: USD/TRY Currency Exchange Rate & News - Google Finance Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2023-01-11 17-29-43.png 2,4 KB · Görüntüleme: 46
Python:Panoya kopyala main_url = "https://www.google.com/finance/quote/USD-TRY" yanit = requests.get(main_url) içerik = yanit.content soup = BeautifulSoup(içerik,"html.parser") dolarYükselis = soup.find_all("span",{"class": "P2Luy Ebnabc ZYVHBb"}) Yukarda belirtmiş olduğum kod ile fotoğrafta gösterilen kısmı almayı deniyorum. Fakat çıktı [] oluyor, fotoğrafta gösterilen kısmı nasıl alabilirim? Site: USD/TRY Currency Exchange Rate & News - Google Finance
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 11 Ocak 2023 #2 Oradaki class her seferinde değişiyor olabilir. Veya o istediğin veri sayfaya sonradan yükleniyorda olabilir bunları kontrol ettin mi? Artı 0 Eksi
Oradaki class her seferinde değişiyor olabilir. Veya o istediğin veri sayfaya sonradan yükleniyorda olabilir bunları kontrol ettin mi?
S sahankartalmis Kilopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 72 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri | Msi RTX 3080 Ventus 3X | Asus B670M Plus | AMD Ryzen 5 7600X | GSKILL DDR5 16x2 F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR | TT Tower 500 | TT TOUGHPOWER PF1 850W 80+ Plat. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Uzmanı 11 Ocak 2023 #3 Google uzaktan erişim sağlıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #4 bomi dedi: Oradaki class her seferinde değişiyor olabilir. Veya o istediğin veri sayfaya sonradan yükleniyorda olabilir bunları kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... class sabit kalıyor ona baktım. 2. dediğin hakkında bilgim yok maalesef sahankartalmis dedi: Google uzaktan erişim sağlıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama aynı kod ile oradan Doların TL karşısındaki güncel değerini alabiliyorum. Artı 0 Eksi
bomi dedi: Oradaki class her seferinde değişiyor olabilir. Veya o istediğin veri sayfaya sonradan yükleniyorda olabilir bunları kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... class sabit kalıyor ona baktım. 2. dediğin hakkında bilgim yok maalesef sahankartalmis dedi: Google uzaktan erişim sağlıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama aynı kod ile oradan Doların TL karşısındaki güncel değerini alabiliyorum.
S sahankartalmis Kilopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 72 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri | Msi RTX 3080 Ventus 3X | Asus B670M Plus | AMD Ryzen 5 7600X | GSKILL DDR5 16x2 F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR | TT Tower 500 | TT TOUGHPOWER PF1 850W 80+ Plat. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Uzmanı 11 Ocak 2023 #5 xAhmet dedi: class sabit kalıyor ona baktım. 2. dediğin hakkında bilgim yok maalesef Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama aynı kod ile oradan Doların TL karşısındaki güncel değerini alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala https://www.isbank.com.tr/en/foreign-exchange-rates adresini deneyebilir misiniz? veya Kod:Panoya kopyala http://tr.investing.com/currencies/usd-try Artı 0 Eksi
xAhmet dedi: class sabit kalıyor ona baktım. 2. dediğin hakkında bilgim yok maalesef Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama aynı kod ile oradan Doların TL karşısındaki güncel değerini alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala https://www.isbank.com.tr/en/foreign-exchange-rates adresini deneyebilir misiniz? veya Kod:Panoya kopyala http://tr.investing.com/currencies/usd-try
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.865 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #6 Hocam istediğiniz yerin class ismini değil, Full xpath ini find da kullanmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #7 xAhmet dedi: Python:Panoya kopyala main_url = "https://www.google.com/finance/quote/USD-TRY" yanit = requests.get(main_url) içerik = yanit.content soup = BeautifulSoup(içerik,"html.parser") dolarYükselis = soup.find_all("span",{"class": "P2Luy Ebnabc ZYVHBb"}) Yukarda belirtmiş olduğum kod ile fotoğrafta gösterilen kısmı almayı deniyorum. Fakat çıktı [] oluyor, fotoğrafta gösterilen kısmı nasıl alabilirim? Site: USD/TRY Currency Exchange Rate & News - Google Finance Genişletmek için tıkla... Hocam tam emin değilim ama büyük ihtimalle sorun şu. Oradaki class da şuan 3 tane değer yazılı. 1 tanesi deneyin hocam. Örneğin class: "P2Luy" Artı 0 Eksi
xAhmet dedi: Python:Panoya kopyala main_url = "https://www.google.com/finance/quote/USD-TRY" yanit = requests.get(main_url) içerik = yanit.content soup = BeautifulSoup(içerik,"html.parser") dolarYükselis = soup.find_all("span",{"class": "P2Luy Ebnabc ZYVHBb"}) Yukarda belirtmiş olduğum kod ile fotoğrafta gösterilen kısmı almayı deniyorum. Fakat çıktı [] oluyor, fotoğrafta gösterilen kısmı nasıl alabilirim? Site: USD/TRY Currency Exchange Rate & News - Google Finance Genişletmek için tıkla... Hocam tam emin değilim ama büyük ihtimalle sorun şu. Oradaki class da şuan 3 tane değer yazılı. 1 tanesi deneyin hocam. Örneğin class: "P2Luy"
KS KS Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #8 LakeTrooS dedi: Hocam tam emin değilim ama büyük ihtimalle sorun şu. Oradaki class da şuan 3 tane değer yazılı. 1 tanesi deneyin hocam. Örneğin class: "P2Luy" Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca birden fazla sonuç verdi ama o sonuçlar arasında istediğim şey yok maalesef. velydagi dedi: Hocam istediğiniz yerin class ismini değil, Full xpath ini find da kullanmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... xpath kullanarak da denedim olmadı [] çıktısını veriyor yine Artı 0 Eksi
LakeTrooS dedi: Hocam tam emin değilim ama büyük ihtimalle sorun şu. Oradaki class da şuan 3 tane değer yazılı. 1 tanesi deneyin hocam. Örneğin class: "P2Luy" Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca birden fazla sonuç verdi ama o sonuçlar arasında istediğim şey yok maalesef. velydagi dedi: Hocam istediğiniz yerin class ismini değil, Full xpath ini find da kullanmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... xpath kullanarak da denedim olmadı [] çıktısını veriyor yine
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #9 xAhmet dedi: Öyle yapınca birden fazla sonuç verdi ama o sonuçlar arasında istediğim şey yok maalesef. Xpath kullanarak da denedim olmadı [] çıktısını veriyor yine Genişletmek için tıkla... Annem PC'ye girmemi yasakladı. Yoksa hallederdim diye düşünüyorum. Kusura bakma şimdiden. (Yasakladi ama küçük çocuk falan değilim 12. Sinifim) Artı 0 Eksi
xAhmet dedi: Öyle yapınca birden fazla sonuç verdi ama o sonuçlar arasında istediğim şey yok maalesef. Xpath kullanarak da denedim olmadı [] çıktısını veriyor yine Genişletmek için tıkla... Annem PC'ye girmemi yasakladı. Yoksa hallederdim diye düşünüyorum. Kusura bakma şimdiden. (Yasakladi ama küçük çocuk falan değilim 12. Sinifim)
KS KS Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #10 LakeTrooS dedi: Annem PC'ye girmemi yasakladı. Yoksa hallederdim diye düşünüyorum. Kusura bakma şimdiden. (Yasakladi ama küçük çocuk falan değilim 12. Sinifim) Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum, sınavında başarılar sana. Artı 0 Eksi
LakeTrooS dedi: Annem PC'ye girmemi yasakladı. Yoksa hallederdim diye düşünüyorum. Kusura bakma şimdiden. (Yasakladi ama küçük çocuk falan değilim 12. Sinifim) Genişletmek için tıkla... Sorun değil dostum, sınavında başarılar sana.