C critnal Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 147 31 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Python'da yeni yeni GUI tasarlamaya başlayacağım kod yazarak mı tasarım yapmalıyım yoksa qt designer ile mi?
Merhabalar, Python'da yeni yeni GUI tasarlamaya başlayacağım kod yazarak mı tasarım yapmalıyım yoksa qt designer ile mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 31 Mayıs 2021 #2 Yeniyseniz QT ile, ancak bilgiliniz var ise kod ile yapmak daha verimli olduğunu düşünüyorum Bu soruya @Vavien. daha iyi cevap vereceğini düşünüyorum.
Yeniyseniz QT ile, ancak bilgiliniz var ise kod ile yapmak daha verimli olduğunu düşünüyorum Bu soruya @Vavien. daha iyi cevap vereceğini düşünüyorum.
opakss Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 31 Mayıs 2021 #3 critnal dedi: Merhabalar, Python'da yeni yeni GUI tasarlamaya başlayacağım kod yazarak mı tasarım yapmalıyım yoksa qt designer ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam udemy üzerinden pyhton yazılım dili dersleri görüyorum. Orada bir çok konu hakkında dersler var. Belki işinize yarayabilir.
critnal dedi: Merhabalar, Python'da yeni yeni GUI tasarlamaya başlayacağım kod yazarak mı tasarım yapmalıyım yoksa qt designer ile mi? Genişletmek için tıkla... Hocam udemy üzerinden pyhton yazılım dili dersleri görüyorum. Orada bir çok konu hakkında dersler var. Belki işinize yarayabilir.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 31 Mayıs 2021 #4 300319 dedi: Yeniyseniz qt ile, ancak bilgiliniz var ise kod ile yapmak daha verimli olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yalnızca Python için Ubuntu kullanmak daha mı verimli? Yoksa yanlış mı bilgi edindim?
300319 dedi: Yeniyseniz qt ile, ancak bilgiliniz var ise kod ile yapmak daha verimli olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yalnızca Python için Ubuntu kullanmak daha mı verimli? Yoksa yanlış mı bilgi edindim?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 31 Mayıs 2021 #5 Şu ana kadar en ufak arayüzlü bir şey yapmadım. Yakın zamanda da yapmayı düşünmüyorum. Şundan farksız bence. Python'a da hakim değilim. Sadece syntax ve genel şeyleri biliyorum.
Şu ana kadar en ufak arayüzlü bir şey yapmadım. Yakın zamanda da yapmayı düşünmüyorum. Şundan farksız bence. Python'a da hakim değilim. Sadece syntax ve genel şeyleri biliyorum.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #6 Pygame ile oyun tasarlayabilirsin.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 31 Mayıs 2021 #7 critnal dedi: Merhabalar, Python'da yeni yeni GUI tasarlamaya başlayacağım kod yazarak mı tasarım yapmalıyım yoksa qt designer ile mi? Genişletmek için tıkla... Qt Designer ile yapmak daha rahat oluyor.
critnal dedi: Merhabalar, Python'da yeni yeni GUI tasarlamaya başlayacağım kod yazarak mı tasarım yapmalıyım yoksa qt designer ile mi? Genişletmek için tıkla... Qt Designer ile yapmak daha rahat oluyor.