F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 PyCharm üzerinden numpy ve pandas kullanmaya çalışıyorum. CMD üzerinden pip install yaparak ikisinide yükledim. Ama ekte bulunan kodu yazdığımda yine ekte bulunan hatayı veriyor. Diğer fotoğrafta kütüphaneler gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-05 135822.jpg 96,6 KB · Görüntüleme: 110 Ekran görüntüsü 2022-08-05 135842.jpg 16,2 KB · Görüntüleme: 99 Ekran görüntüsü 2022-08-05 140027.jpg 61,8 KB · Görüntüleme: 99
PyCharm üzerinden numpy ve pandas kullanmaya çalışıyorum. CMD üzerinden pip install yaparak ikisinide yükledim. Ama ekte bulunan kodu yazdığımda yine ekte bulunan hatayı veriyor. Diğer fotoğrafta kütüphaneler gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Çözüm tolgahanuzun 5 Ağustos 2022 Calisma dizininde pandas.py adinda dosya varmi? Varsa onun ismini degistir. Paket olan pandası okuyamiyor gibi görünüyor.
Calisma dizininde pandas.py adinda dosya varmi? Varsa onun ismini degistir. Paket olan pandası okuyamiyor gibi görünüyor.
tolgahanuzun Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 368 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 5 Ağustos 2022 #2 Calisma dizininde pandas.py adinda dosya varmi? Varsa onun ismini degistir. Paket olan pandası okuyamiyor gibi görünüyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Calisma dizininde pandas.py adinda dosya varmi? Varsa onun ismini degistir. Paket olan pandası okuyamiyor gibi görünüyor.
KS KS F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 tolgahanuzun dedi: Calisma dizininde pandas.py adinda dosya varmi? Varsa onun ismini degistir. Paket olan pandası okuyamiyor gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yeni bir dizinde denediğimde kodlar çalıştı. Artı 0 Eksi
tolgahanuzun dedi: Calisma dizininde pandas.py adinda dosya varmi? Varsa onun ismini degistir. Paket olan pandası okuyamiyor gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yeni bir dizinde denediğimde kodlar çalıştı.