B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 3 Eylül 2022 #1 Selam, HTML'de bir labelim var. Bu labelim verisini Python'da inputtan aldiğim bir sayi ile degistirmek istiyorum. Mesela Python kodunda inputta 10 yazıyorsa HTML kodundaki labeldede 10 yazmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Selam, HTML'de bir labelim var. Bu labelim verisini Python'da inputtan aldiğim bir sayi ile degistirmek istiyorum. Mesela Python kodunda inputta 10 yazıyorsa HTML kodundaki labeldede 10 yazmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #2 Database kullanarak yapabilirsiniz. Input değerinizi database'e bağlayın, ardından html ile veriyi çekin.
Database kullanarak yapabilirsiniz. Input değerinizi database'e bağlayın, ardından html ile veriyi çekin.
B birazsorumvar Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 214 3 Eylül 2022 #3 Mahir Çınar Girgin dedi: Database kullanarak yapabilirsiniz. Input değerinizi Database'e bağlayın, ardından HTML ile veriyi çekin. Genişletmek için tıkla... Database olmadan yapabilir miyim?
Mahir Çınar Girgin dedi: Database kullanarak yapabilirsiniz. Input değerinizi Database'e bağlayın, ardından HTML ile veriyi çekin. Genişletmek için tıkla... Database olmadan yapabilir miyim?
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #4 Veriyi almak için kullanacağınız başka bir yöntem aklıma gelmiyor şu anda maalesef.