I icarusEterna Femtopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 21 25 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, yardim edebilir misiniz? Herhangi bir hata da soylemiyor, ben de gormuyorum. Calismiyor. Uygulama PyCharm. Python:Panoya kopyala syntax: class circle(): pi = 3.14 def __init__(self,radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference() Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Arkadaşlar, yardim edebilir misiniz? Herhangi bir hata da soylemiyor, ben de gormuyorum. Calismiyor. Uygulama PyCharm. Python:Panoya kopyala syntax: class circle(): pi = 3.14 def __init__(self,radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference()
Çözüm Vavien. 25 Haziran 2021 Program hata vermeden sonlandı diyor. Kod bu. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference() Senin istediğin ise bu. Aradaki farkı anlarsın herhalde. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) print(my_circle.get_circumference())
Program hata vermeden sonlandı diyor. Kod bu. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference() Senin istediğin ise bu. Aradaki farkı anlarsın herhalde. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) print(my_circle.get_circumference())
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #2 Program hata vermeden sonlandı diyor. Kod bu. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference() Senin istediğin ise bu. Aradaki farkı anlarsın herhalde. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) print(my_circle.get_circumference()) Artı 0 Eksi Çözüm
Program hata vermeden sonlandı diyor. Kod bu. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference() Senin istediğin ise bu. Aradaki farkı anlarsın herhalde. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) print(my_circle.get_circumference())
LinuxGamingGamer Picopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 184 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #3 C ve C++ da lütfen 0 döndersin diye dua ederdik Artı 0 Eksi
KS KS I icarusEterna Femtopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 21 26 Haziran 2021 #4 Vavien. dedi: Program hata vermeden sonlandı diyor. Kod bu. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius. def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference() Senin istediğin ise bu. Aradaki farkı anlarsın herhalde. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius. def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) print(my_circle.get_circumference()) Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Ceza yemistim yazamadim, bir tane notebook kullaniyordum ogrenmek için, pycharma gecince kafam karisiyor biraz. Normalde notebookta print yazmama gerek kalmiyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Program hata vermeden sonlandı diyor. Kod bu. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius. def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) my_circle.get_circumference() Senin istediğin ise bu. Aradaki farkı anlarsın herhalde. Kod:Panoya kopyala class circle(): pi = 3.14 def __init__(self, radius = 1): self.radius = radius. def get_circumference(self): return self.pi * 2* self.radius my_circle = circle(30) print(my_circle.get_circumference()) Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Ceza yemistim yazamadim, bir tane notebook kullaniyordum ogrenmek için, pycharma gecince kafam karisiyor biraz. Normalde notebookta print yazmama gerek kalmiyordu.