8 Numaralı Jüri Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Python'da yazılan proje nasıl yayınlanır?
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #2 Yayınlanır derken neyi kastettiniz ?
8 Numaralı Jüri Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #3 jiko dedi: Yayınlanır derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... İnternette yayınlamak anlamında.
jiko dedi: Yayınlanır derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... İnternette yayınlamak anlamında.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 8 Mart 2022 #4 Git kullanmayi ogrenip Github'da yayinlamaniz en iyisi olacaktir.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #5 8 Numaralı Jüri dedi: İnternette yayınlamak anlamında. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim github da yayınlarsanız dosyanızı public yaparak.
8 Numaralı Jüri dedi: İnternette yayınlamak anlamında. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim github da yayınlarsanız dosyanızı public yaparak.
8 Numaralı Jüri Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #6 jiko dedi: Benim bildiğim GitHub'da yayınlarsanız dosyanızı public yaparak. Genişletmek için tıkla... CinarYilmaz dedi: Git kullanmayi ogrenip GitHub'da yayinlamaniz en iyisi olacaktir. Genişletmek için tıkla... GitHub'da yayınlamak anlamında değil. Web sitesi, uygulama olarak yayınlamak.
jiko dedi: Benim bildiğim GitHub'da yayınlarsanız dosyanızı public yaparak. Genişletmek için tıkla... CinarYilmaz dedi: Git kullanmayi ogrenip GitHub'da yayinlamaniz en iyisi olacaktir. Genişletmek için tıkla... GitHub'da yayınlamak anlamında değil. Web sitesi, uygulama olarak yayınlamak.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 8 Mart 2022 #7 8 Numaralı Jüri dedi: GitHub'da yayınlamak anlamında değil. Web sitesi, uygulama olarak yayınlamak. Genişletmek için tıkla... Web sitesi yapmadiysan web sitesi olarak yayinlayabilecegini zannetmiyorum, uygulama olarak ise PyPI'de yayinlayabilirsin. Python Packaging User Guide The Python Packaging User Guide (PyPUG) is a collection of tutorials and guides for packaging Python software. packaging.python.org
8 Numaralı Jüri dedi: GitHub'da yayınlamak anlamında değil. Web sitesi, uygulama olarak yayınlamak. Genişletmek için tıkla... Web sitesi yapmadiysan web sitesi olarak yayinlayabilecegini zannetmiyorum, uygulama olarak ise PyPI'de yayinlayabilirsin. Python Packaging User Guide The Python Packaging User Guide (PyPUG) is a collection of tutorials and guides for packaging Python software. packaging.python.org
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #8 CinarYilmaz dedi: Web sitesi yapmadiysan web sitesi olarak yayinlayabilecegini zannetmiyorum, uygulama olarak ise PyPI'de yayinlayabilirsin. Python Packaging User Guide The Python Packaging User Guide (PyPUG) is a collection of tutorials and guides for packaging Python software. packaging.python.org Genişletmek için tıkla... Pypi de sadece paketler yayınlanabiliyor diye biliyorum.
CinarYilmaz dedi: Web sitesi yapmadiysan web sitesi olarak yayinlayabilecegini zannetmiyorum, uygulama olarak ise PyPI'de yayinlayabilirsin. Python Packaging User Guide The Python Packaging User Guide (PyPUG) is a collection of tutorials and guides for packaging Python software. packaging.python.org Genişletmek için tıkla... Pypi de sadece paketler yayınlanabiliyor diye biliyorum.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 8 Mart 2022 #9 jiko dedi: Pypi de sadece paketler yayınlanabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamayi paketleyip yayinlayabilirsiniz. Sadece kutuphaneler icin degil orasi.
jiko dedi: Pypi de sadece paketler yayınlanabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamayi paketleyip yayinlayabilirsiniz. Sadece kutuphaneler icin degil orasi.