M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.125 9 Kasım 2024 #1 Python'da bir program yazdım fakat bunu DLL formatına çevirmek istiyorum C++'da tekrar yazmak dışında bir yolu var mıdır?
Python'da bir program yazdım fakat bunu DLL formatına çevirmek istiyorum C++'da tekrar yazmak dışında bir yolu var mıdır?
Eren.T Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 93 9 Kasım 2024 #2 DLL formatına çevirmekten kastınız bunu derlemek, compile etmek mi? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ve neden yapmak istiyorsunuz?
DLL formatına çevirmekten kastınız bunu derlemek, compile etmek mi? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ve neden yapmak istiyorsunuz?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.528 Makaleler 1 Çözümler 34 10 Kasım 2024 #3 Nuitka
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.125 10 Kasım 2024 #4 Eren.T dedi: DLL formatına çevirmekten kastınız bunu derlemek, compile etmek mi? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ve neden yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdığım kodu dll formatına çevirip inject etmek istiyorum kısaca.
Eren.T dedi: DLL formatına çevirmekten kastınız bunu derlemek, compile etmek mi? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ve neden yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yazdığım kodu dll formatına çevirip inject etmek istiyorum kısaca.