S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Aralık 2021 #11 BTK Akademi'deki kurs gayet iyi. Tarayıcıyı her kapatıp açtığında sözde "indirim" sayacını sıfırlayan siteye pek bulaşmaya gerek yok.
BTK Akademi'deki kurs gayet iyi. Tarayıcıyı her kapatıp açtığında sözde "indirim" sayacını sıfırlayan siteye pek bulaşmaya gerek yok.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 15 Aralık 2021 #12 siriius dedi: BTK Akademi'deki kurs gayet iyi. Tarayıcıyı her kapatıp açtığında sözde "indirim" sayacını sıfırlayan siteye pek bulaşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben başka tarayıcıdan girip yeni hesap açıyorum öyle sıkıntı olmadan indirim ile alıyorum.
siriius dedi: BTK Akademi'deki kurs gayet iyi. Tarayıcıyı her kapatıp açtığında sözde "indirim" sayacını sıfırlayan siteye pek bulaşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben başka tarayıcıdan girip yeni hesap açıyorum öyle sıkıntı olmadan indirim ile alıyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Aralık 2021 #13 HD4450 dedi: Ben başka tarayıcıdan girip yeni hesap açıyorum öyle sıkıntı olmadan indirim ile alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlatmaya çalıştığım indirimin hep olduğu hocam.
HD4450 dedi: Ben başka tarayıcıdan girip yeni hesap açıyorum öyle sıkıntı olmadan indirim ile alıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlatmaya çalıştığım indirimin hep olduğu hocam.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 15 Aralık 2021 #14 siriius dedi: Anlatmaya çalıştığım indirimin hep olduğu hocam. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır hocam yanlış anlamışım özür dilerim.
siriius dedi: Anlatmaya çalıştığım indirimin hep olduğu hocam. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır hocam yanlış anlamışım özür dilerim.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 16 Aralık 2021 #15 Ashes dedi: Sizce ideal mi ilk defa kod yazacak biri için? Önerileriniz var mı nasıl öğrenileceğine dahil? Genişletmek için tıkla... İdeal, BTK Akademi'nin kurslarından faydalanabilirsiniz. Ashes dedi: Başlarken meraktan başlamıştım ve rasgele yazsam bile zevkli geliyordu. Şuan amacım aslında bi program yapmak ama hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir program olduğuna bağlı olarak önerilerde bulunabiliriz.
Ashes dedi: Sizce ideal mi ilk defa kod yazacak biri için? Önerileriniz var mı nasıl öğrenileceğine dahil? Genişletmek için tıkla... İdeal, BTK Akademi'nin kurslarından faydalanabilirsiniz. Ashes dedi: Başlarken meraktan başlamıştım ve rasgele yazsam bile zevkli geliyordu. Şuan amacım aslında bi program yapmak ama hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir program olduğuna bağlı olarak önerilerde bulunabiliriz.