ahmetpikacu794 Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ben Python'la nasıl robotu yapabilirim? Kaynak atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 4 Temmuz 2024 #2 ahmetpikacu794 dedi: Arkadaşlar ben Python'la nasıl robotu yapabilirim? Kaynak atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Python yerine C++ ile Arduino ile gerekli parçalar ile bol kaynakla gelişebilirsiniz benim öğretmenlerimden olan bir bilişimci kendi dans eden ve benzeri robotlar yapıyordu mesela şunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmetpikacu794 dedi: Arkadaşlar ben Python'la nasıl robotu yapabilirim? Kaynak atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Python yerine C++ ile Arduino ile gerekli parçalar ile bol kaynakla gelişebilirsiniz benim öğretmenlerimden olan bir bilişimci kendi dans eden ve benzeri robotlar yapıyordu mesela şunun gibi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Temmuz 2024 #3 ahmetpikacu794 dedi: Arkadaşlar ben Python'la nasıl robotu yapabilirim? Kaynak atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Micropython, PyBBIO. Arduino iyi bir seçenek ve teorik olarak Python ile kullanabilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmetpikacu794 dedi: Arkadaşlar ben Python'la nasıl robotu yapabilirim? Kaynak atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Micropython, PyBBIO. Arduino iyi bir seçenek ve teorik olarak Python ile kullanabilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et