Arkadaşlar selam. Microsoft Store'dan indirilen Python'la Python'un kendi sitesinden indirilen Python aynı Python mu?
Çünkü Python'un kendi sitesinden indirilen Python'da bazı hatalar alıyorum ve ben de Python'u Microsoft Store'dan indirdim. Aralarında bir fark var mı sitesinden indirdiğimle mağazadan indirdiğim Python arasında?
Arkadaşlar selam. Microsoft Store'dan indirilen Python'la Python'un kendi sitesinden indirilen Python aynı Python mu?
Çünkü Python'un kendi sitesinden indirilen Python'da bazı hatalar alıyorum ve ben de Python'u Microsoft Store'dan indirdim. Aralarında bir fark var mı sitesinden indirdiğimle mağazadan indirdiğim Python arasında?
Sürüm farkı mevcut değil. Kendi sitesinden indirdiğimde OSError hatası alıyorum bir şeyi import etmek isteyince. Fakat Microsoft Storedaki Pythonda öyle olmuyor.
Yuklemenize on ayak olan middleware service'in ne oldugu farketmez.
Yukledigin python'in versiyonunu, path executable kaynagini ayirt edemiyorsan temelde buyuk eksikliklerin var demektir.