Daha yeni Q-code konusuyla ilgili bir problem yaşamıştım. Yaptığım araştırmalar sonucunda 9E kodunun, BIOS'un herhangi bir problem olmadan başladığı anlamına geldiğini öğrenmiştim. 9E görüyorsan herhangi bir problem olmadığını yazıyordu hemen her yer.
Konu eskiymiş, kusura bakmayın. Arkadaş hortlatmış.
TPM'in aktif olduğunu gösteriyor, çoğu kişi BIOS güncellemesi yaptıktan sonra böyle bir sorun yaşadığını yazmış. Normalde Q code sistem boot ettikten sonra sıcaklık durumunu gösterir ya da OC yapıldıysa sadece OC yazar, fakat güncelleme sonrası sadece 9E yazıyordu. Problemi çözünce problemi yaşayan olursa diye attım.
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
Daha yeni Q-Code konusuyla ilgili bir problem yaşamıştım. Yaptığım araştırmalar sonucunda 9E kodunun, BIOS'un herhangi bir problem olmadan başladığı anlamına geldiğini öğrenmiştim. 9E görüyorsan herhangi bir problem olmadığını yazıyordu hemen her yer.
Konu eskiymiş, kusura bakmayın. Arkadaş hortlatmış
Daha yeni Q-code konusuyla ilgili bir problem yaşamıştım. Yaptığım araştırmalar sonucunda 9E kodunun, BIOS'un herhangi bir problem olmadan başladığı anlamına geldiğini öğrenmiştim. 9E görüyorsan herhangi bir problem olmadığını yazıyordu hemen her yer.
Konu eskiymiş, kusura bakmayın. Arkadaş hortlatmış.
TPM'in aktif olduğunu gösteriyor, çoğu kişi BIOS güncellemesi yaptıktan sonra böyle bir sorun yaşadığını yazmış. Normalde Q code sistem boot ettikten sonra sıcaklık durumunu gösterir ya da OC yapıldıysa sadece OC yazar, fakat güncelleme sonrası sadece 9E yazıyordu. Problemi çözünce problemi yaşayan olursa diye attım.