Q10 kulaklık ile oyun oynanır mı?

Furkanreyix

Centipat
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar elimde Anker soundcare Life Q10 kulaklık var kablosuzda gecikme var ama kabloluyken gecikme hissetmedim. Bu kulaklık ile oyun oynanır mı? Oynanırsa nasıl bir ayar yapmalıyım?

Kulaklığınızda oyun modu özelliği varsa onu açıp oynayabilirsiniz. Gecikmeler azalır.

Hocam hikayeli oyunları oynamalısınız (kablosuz) kulaklıkla daha rahat olacağını düşünüyorum.

Kablosuzken oyun moduna sahip olmadığı için gecikme kaçınılmaz ama ben de Q10 ile kablolu şekilde oyun oynuyordum, gayet güzel performans veriyor. Equalizer apo programını indirerek ekolayzer ayarı yaparsan daha iyi ses alabilirsin.

Hocam gecikme yok zaten kablolu kullanıyorum sadece FPS oyunlarında ses kasamıyorum nedense
Kusura bakmayın hocam. Okuduğumu anlayamama gibi bir problemim var bu aralar.

Hocam ekolayzır ayarı nasıl olmalı ses kasmak için pubg oynuyorum

Bu ayarı deneyebilirsin ama ben Cloud 2 için kullanmıştım, Q10'da aynı performansı verir mi bilemiyorum, denemek gerek, programı yükledikten sonra; + işaretine tıkla > Graphic equalizers > 15-band graphic equalizer seçeneğini seç, daha sonrasında 1. sırada açılmış olan panelde not defteri işaretine tıkla (edit text) sonra aşağıdaki kodu kopyala enter'a bas, güç tuşu düğmesine tıklayarak aktif et :

# GraphicEQ: 25 13; 40 11.4; 63 7; 100 2.6; 160 -0.2; 250 -1.4; 400 1; 630 0.2; 1000 -2.2; 1600 -2.6; 2500 -0.6; 4000 1; 6300 -0.2; 10000 -1; 16000 -0.2

Bazıları bassi en aza çek tizi fulle diyor işe yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…