Kur çok dalgalı. Bana ikisinden örnek fiyat verin. Bana sorarsanız 300TL vs 850TL ve fiyat farkına değer derim. Yılbaşı indiriminde belki yine düşer bakalım. Bir ara 689TL'ye düşmüştü.
Yok boyut olarak Q10 ile neredeyse aynı. Bir de daha havalı duruyor gerek logosu, gerek alüminyum detaylar olsun. Ağır da değil Q10 ile neredeyse yine aynı.
Ağır değil ya işte nasıl derler... Bir büyük görünüyordu bana. Boyut olarak da aynı ise problem yok tabii. Elimde yok malum anca resimlerden falan bakarak iş görmeye çalışıyoruz
Kulağımda şu an Q10 ile 80% seste breaking benjamin - breaking the silence dinliyorum ve şu kadar diyeceğim: Çok şey kaçırıyorsun. Al bir kulak üstü Q10 gibi ve keyfine bak
Ürünü Hepsiburada üzerinden 320TL'ye aldım ve genel olarak fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. Not: Değerlendirdiğim puanlar fiyatına göre oranla olan skorlardır...
Ürünü Hepsiburada üzerinden 320TL'ye aldım ve genel olarak fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. Not: Değerlendirdiğim puanlar fiyatına göre oranla olan skorlardır...