Q21 NC vs QCY H3 Pro

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar ders çalışmak için alacağım müzik dinlemek benim için 2. öncelik, dolasıyla sizce hangisi daha iyi olur? Bu bütçe aralığında önerebileceğiniz başka varsa onlarda alabilirim.

Ayrıca dışarıya ses vermemesi ve ANC özelliği benim için önemli bunlara göre de kıyaslarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
anker hakkında bilgim yok ama h3pro kullanıyorum ancsi çok şaşırttı beni anc kapalıyken bile çok ses kesiyor uygulamasında farklı modları falanda var rüzgarlı hava vs. diye, üstelik indirimdeyken almıştım gerçekten çok iyi, bana göre tek eksisi pedlerin deri olması, yalıtıma cok katkı yapıyor ama aşırı terletiyor

Q21i NC ANC ve basslar konusunda daha başarılı. Anker daha mantıklı olur.
Hocam ANC ve normal ses performansı benim için daha öncelikli malum ders çalışırken kullanacağım.

Q21 NC'nin anc'si kaç desibel kadar engelliyor hocam İnternete bulamadım.
H3 Pro 50db kafar engelliyormuş.

Direkt bilgi yok Anker daha cok yuzdesel olarak soyluyor engellemesini. Ikisinide denedim ve yalitimininda etkisiyle Q21i NC daha basarili bana gore. H3 Pro daha dark bir ses veriyor. Eyriyeten ENC'si olmasi avantaj. 50 Db biraz uçuk bu arada. Oyle bir performans almadım denedigimde.

Hocam konfor açısından sizce hangisidir, uzun saatler kullanıldığında başı ağrıtır mı?

Ayrıca dark bir ses vermesi daha mı iyi kötü mü anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…