Q21i NC vs JBL

insaninsan

Hectopat
Daha fazla  
Sadece müzik dinlemek için alıyorum. Yüksek sesle müzik dinlemeyi epey seviyorum. Q21i için kronik sorunlu diyenler var, ses seviyesi yetersiz diyenler var çok iyi diyenler var kararsız kaldım. Aynı fiyat bandındaki JBL'leri mi önerirsiniz yoksa Q21i mi?

Aynı fiyat bandındaki JBL'lerin tasarımları ergonomi faciası, Q21i NC daha mantıklı.

Jbl 720BT denediğimde ses seviyesi oldukça az gelmişti ama ses doğruluğu fena değil.

Anker Q30 kullanıyorum bunun ses şiddeti bana yeterli geliyor ama dışarı fazla ses veriyor ayrıyetten kronik sorunu var o da kulaklığın yanında ki dokunma yerleri sıkıntılı bazen kendi kendine mod değiştiriyor bu yüzden dokunmatik kontrolü kapattım ve mikrofonu da baya kötü.
Başka kötü yanı ses doğrulu nasıl dersen yok öyle bişey aşırı bi bas var. Harman target' den bile aşırı bas var sahne detay falan hiçbişey yok. Samsung Typ-c kulakiçi kulaklık var ekstradan bundan daha ucuz ve ses ve mikrofon konusunda arada dağlar var diyebilir tabi biri kulak üstü diğeri kulak içi.

Tavsiye olarak bütçen 5000 bin altlarındaysa tek önereceğim kulaklık Sony WH-CH 520 olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı