Q45 kulaklıkta gecikme var mı?

gamyemez

Hectopat
Daha fazla  
Anker Q45 almaya karar verdim. Gecikmesi ne kadar olur? Genel olarak video ve şarkı için kullanılacak. Valorant da oynayacağım fakat çok gecikme olmadığı sürece sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video ve şarkı için sıkıntı olmaz fakat bence kablosuz şekilde oyun için kullanılmaz; fazla gecikme oluyor.

Anker Q45 almaya karar verdim. Gecikmesi ne kadar olur? Genel olarak video ve şarkı için kullanılacak. Valorant da oynayacağım fakat çok gecikme olmadığı sürece sorun olmaz.
Video ve şarkı için sıkıntı olmaz fakat bence kablosuz şekilde oyun için kullanılmaz; fazla gecikme oluyor.
Anker'i severim. Anker Q10 kulaklıkla kablosuz oyun oynuyorum ve hiç gecikme yaşamadım. Alınır hocam.

Videodaki ağız hareketleri ile aynı anda ses veriyorsa oyunda da problem etmem ve çok Valorant tarzı hızlı oyun oynamıyorum.

Videodaki ağız hareketleri ile aynı anda ses veriyorsa oyunda da problem etmem ve çok Valorant tarzı hızlı oyun oynamıyorum.
Günlük kullanımda hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Online oyunlarda da kişiden kişiye hissetme olayı değişebiliyor. Ben hissetmiştim fakat siz sıkıntı etmeyebilirsiniz belki. Kablo takarsanız biraz daha iyi oluyor.

Garip ya. Kullandığım kulaklıkla neredeyse her gün FPS oyunu oynarım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Kablo ile daha iyi duruma geliyor aslında fakat kablosuz her şekilde hissetmiştim ben. Kişiden kişiye değişiyor herhalde.

Peki memnun musun 3.8k ya alınır mı?
Kulaklık gerçekten iyi genel olarak. Hatta bu bütçenin en iyisi desem yeridir. Ses kalitesi ve kulağı tam kapatması çok iyi; ağrı yapmıyor. Bataryası da bayağı dayanıyor. Tasarımını da seviyorum, oldukça hoş duruyor. Aldıktan sonra uygulaması üzerinden gerekli ses ayarlarının da yapılması gerekiyor ayrıca. Bu durum telefon için geçerli, PC'de mevcut değil şu anda uygulaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…