Q6600 GTX750 Ti Darboğaz sorunu

Shetz

Hectopat
Merhabalar Q6600 GTX750 Ti OC twinfrozer 4 GB DDR2 RAM ve 300Watt PSU var.
Oyunları test etmek istedim GTA 5 CS:GO ve Valorant kasıyor ben kasmayacağını düşündüm çünkü youtubda bir sürü kişi rahatça oynayabiliyor yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Ekran kartı ayarlarını performansa ayarladım oyundaki ayarları düşürdüm fakat yine olmadı işlemciyi overclock mu yapmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kullanımı ne durumda? Q9505 ve 8 GB kullanıyorum. Bende de CPU kullanımı %100, RAM kullanımı 5.5.

Doku geç yüklenme gibi bir şey varsa, benim önce 5 GB RAM vardı. 2+2+1 GB. 1 GB olan bozuldu, 2+2 GB RAM daha aldım. 2+2+2+2 = 8 GB oldu ve biraz düzeldi o kaplama. Ama asıl sorun işlemci yetmediği için o doku geç yükleniyor.

Düzenleme: Q6600 OC delisi bir CPU deniyordu DH'de. Hatta Q8000 mi Q6600 mü diye soranlara hep Q6600 al birde OC yap, mis gibi kullanırsın diyorlardı. Sende bi' OC dene.

Çok fazla yazım yanlışı yapıyorsun. Burada bunu sevmezler, kendine ufak tefek çeki düzen ver. Hem senin hem dilin için.

PSU'dan çok anakart ve RAM önemli. 300 Watt PSU'dan kasıt nedir? Tam marka model şeklide tüm sistemi yazar mısınız?

Yazım yanlışları için özür dilerim yeniyim. SİSTEMİM: Q6600 2.4 GHz 2GbSamsung+2GbKingston 800 MHz DDR2 RAM, MSI GTX750 Ti OC twinfrozer 2 GB GDDR5, PSU: AOPEN 300 Watt (350peak)

Yazım yanlışları için özür dilerim yeniyim SİSTEMİM: Q6600 2.4 GHz 2GbSamsung+2GbKingston 800 MHz DDR2 RAM, MSI GTX750 Ti OC twinfrozer 2 GB GDDR5, PSU: AOPEN 300 Watt (350peak)

ANAKARTIM: Gigabyte GA-G41M-ESL2
Peki PSU yeterli mi OC için

Dediğini denedim fakat monitörüm o çözünürlükleri desteklemediği için çözünürlüğü yükseğe alamıyorum. Aldığım zaman ise monitörün ışığı turuncu oluyor. Soğutucu alıp OC yapsam olur mu ve PSU yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı