Q6600 OC işlemi başarılı mı?

Tamam hocam 312'den 300 yapmaya gidiyorum. Geri geleceğim.

Hocam anakart da 2 slot var bütcemde yine bir nebze var ama 2.el almayacağım RAM'leri sıfır almak istiyorum Kingston sizce güzel mi?

Hocam anakart da 2 slot var bütcemde yine bir nebze var ama 2.el almayacağım RAM'leri sıfır almak istiyorum Kingston sizce güzel mi?

Yani sıfır alabilirsin Kingston güzel aynı RAM'leri almaya özen göster bir tane 8 alabılırsın 8+4 olur sistem rahatlar tek'4 olanı satıp üstüne bütçe koyup tekrar alırsın 8+8 olur.

Hocam yaptım geldim fakat görev yöneticisinde yine aynı 2.40 gözüküyor.

Yani sıfır alabilirsin Kingston güzel aynı RAM'leri almaya özen göster bir tane 8 alabılırsın 8+4 olur sistem rahatlar tek'4 olanı satıp üstüne bütçe koyup tekrar alırsın 8+8 olur.
peki hocam sağolun

PC açılırken boot edilirken gözüküyor işlemcimin 9x312 olduğu

Ama ben format atsam da yine aynı sonuç 2.40 GHz de takılı kaldı.

Düşürün o zaman tam ortasını tutturaana kadar oynayın olmazsa default yapıp tekrarlayın ugras ve zevk meselesi overclock deneme yanılma yöntemi görüntü vesaire giderse BIOS pilini çıkar tak yap düzelir.

Hocam anakartımın chipseti G41 bundan bir sorun olabilir mi acep?

Hocam channelA Hynix/Hyundai
ChannelB Kingston olarak gözüküyor bu sorun olurmu?

Dosya Ekleri

• 20230603_122454.jpg
    193,7 KB · Görüntüleme: 21

Hocam 2.50GHz bile yaptım yine aynı 2.40 da takılı fakat CPU-Z de 2500 veya 2.8 yaptığımda 2800 olduğu gözükmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…