Q6600 Overclock için PSU önerisi

ben topladım

Neyi yazayım anladıysam.Belge falan imzalayıp gönderebilirim kardeşim benim sen üzme kendini.

Yemin ediyorum sende anlama bozukluğu var, bir doktora görün okuduğunu anlamıyorsun. Ben kendi yazdığımı söylüyorum sen neyi yazayım diye algılıyorsun. Bak güzel kardeşim çocuğa anlatır gibi anlatacağım. Sen benim anlattığımdan sonra anladım kardeşim dedin mi? dedin, sen anladım kardeşim dedikten sonra ben tek kelime yazmış mııym 4 GB tek modül RAM konusunda? Bak:

Sen üstte anladım diyorsun sonra sonda eski mesajımı sanki yeni atmışım gibi etiketleyip sanki sen anladım demene rağmen ben hala sana bir şeyler anlatmaya çalışıyormuşum gibi konuşuyorsun. Ne ilginç insanlar var şu dünyada.

Sen ilk önce temiz bir format at, SSD bulunmuyor büyük ihtimal. Windows 7 ultimate iso dosyası indirip kur. Ondan sonra ise bilgisayarın içine iyice bir temizle tüm fanları temizle. PSU tarafında çok korkmana gerek yok, +80 sertifika +80 sertifika diye bağıranlar ezbere konuşan insanlar. +80 plus sertifika olmayan "HER PSU'ya" çöp diyorlar dikkate alınacak tipler değil. 2. el 350-400w PSU deneyipte veyahut güvendiğin birinden alabilirsin. Anakart elevriyor ise OC'yi gerçekleştirebilirsin.

Sen harbi sorumlusun birader ya senle uğraşamam ben neyin var kardeşim senin saldırganlık yapmak istersen ver numaranı görelim kimmişsin kim sorunluymuş.
Tamam ben ne diyorum sorunlu kardeş sesin çıkmadı susacan böyle aferin diyorum sen anlamıyon işte .

cevabın için teşekkür ederim

Sen harbi sorumlusun birader ya senle uğraşamam ben neyin var kardeşim senin saldırganlık yapmak istersen ver numaranı görelim kimmişsin kim sorunluymuş.

Saldırgan mıyım? Hakaret vari tek mesajım yok, insanca anlatmaya çalışıyorum. Numara ayaklarından da bıktım usandım, konuş konuş küfür et kapat, sıktınız artık.

Saldırgan mıyım? Hakaret vari tek mesajım yok, insanca anlatmaya çalışıyorum. Numara ayaklarından da bıktım usandım, konuş konuş küfür et kapat, sıktınız artık.
Tamam kardeşim tamam sen haklısın hadi git şimdi.
E peki olmaz dediğin ram kombinasyonu sistemim nasıl açıldı.
Neyse işlerim var başkalarına bulaş.Hadi sana bol dalaşmalar kardeşim kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…