TRQuantum Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 Q6600 nasıl overclock yapabilirim? Yaparsam büyük bir değişiklik olur mu?
Apple OS Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #2 Yapamazsın işlemcinde turbo boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Apple OS dedi: Yapamazsın işlemcinde Turbo Boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Turbo Boost yok sanallaştırma var.
Yapamazsın işlemcinde turbo boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Apple OS dedi: Yapamazsın işlemcinde Turbo Boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Turbo Boost yok sanallaştırma var.
TRQuantum Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #3 Apple OS dedi: Yapamazsın işlemcinde turbo boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Turbo Boost yok sanallaştırma var. Genişletmek için tıkla... overclock ile fazla deneyimim olmadı onlar tam olarak ne oluyor?
Apple OS dedi: Yapamazsın işlemcinde turbo boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Turbo Boost yok sanallaştırma var. Genişletmek için tıkla... overclock ile fazla deneyimim olmadı onlar tam olarak ne oluyor?
Apple OS Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #4 Apple OS dedi: Yapamazsın işlemcinde Turbo Boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Turbo Boost yok sanallaştırma var. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına girip Advanced'ya da System configrationdan Intel virtualization özellğini açabilirsin. TRQuantum dedi: Overclock ile fazla deneyimim olmadı onlar tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Senin işlemcin 4 çekirdek ama sanallaştırma teknolojisini destekliyor sanal çekirdekler aktif olursa sistem daha performanslı davranır.
Apple OS dedi: Yapamazsın işlemcinde Turbo Boost ve sanallaştırma özelliği de bulunmuyor. Turbo Boost yok sanallaştırma var. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına girip Advanced'ya da System configrationdan Intel virtualization özellğini açabilirsin. TRQuantum dedi: Overclock ile fazla deneyimim olmadı onlar tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Senin işlemcin 4 çekirdek ama sanallaştırma teknolojisini destekliyor sanal çekirdekler aktif olursa sistem daha performanslı davranır.