Q6600 + Rx 460 darboğaz

ABayraktarr

Hectopat
Daha fazla  
Q6600 işlemciye RX 460 takılır mı? Bütçem sınırlı 750-800 lira 4 GB RAM + 450W PSU+ işlemci soğutucu + ekran kartı almayı planlıyorum genellike CSGO-LOL-ETS2 oynuyorum darboğaz olur mu olursa da performansı çok etkiler mi? Ayriyetten darboğaz işlemciye ya da ekran kartına zarar verir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. ( İşlemciye overclock yapıcam yaptığım overclock darboğazı azaltır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
P45 yongasetli anakart ile voltajsız 3.2 Ghz hızında kullanıyordum. Lol için imzamdaki sistem ile gayet güzel oynanıyor. Buradaki bağlantıda bir kaç oyun için performans gösterilmiş. Bakmanda fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LGA 775 platformunun modlu işlemciler hariç tek çekirdek performansı en iyi işlemcilerinden birisidir. Overclock potansiyeli de yüksek bir işlemci. Fena bir seçim olmaz gibi ama o oyunlar için daha düşük ekran kartları alınabilir, daha iyi bir ikili olması açısından. R7 240-250-250x veya 2. el HD 7850 vari kartlar bakabilirsin hem paran da cebinde kalır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı