A AYBERKB Kilopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 353 Makaleler 6 Yer EDİRNE Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #21 @BigJoker ben de yapmak istiyorum ama bazı sorunlarım var yeni konu açarsam yardımcı olur musun?
BigJoker Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 305 Yer Bilgisayar Koltuğu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu :) 4 Şubat 2016 #22 Tabiki.
Necip Emre Taşkın Hectopat Katılım 30 Haziran 2013 Mesajlar 87 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2016 #23 BigJoker dedi: @Necip Emre Taşkın kardeş işlemciyi 3.4 ghz yapıp test etme imkânın var mı? Sorunun kaynağını arıyalım bir de biousunu güncelle. Genişletmek için tıkla... 3 GHz e çıkarıyorum fakat 3.4 de hiç denemedim ram frekanslarından dolayı olacağını zannetmiyorum fakat bir deneyeyim.
BigJoker dedi: @Necip Emre Taşkın kardeş işlemciyi 3.4 ghz yapıp test etme imkânın var mı? Sorunun kaynağını arıyalım bir de biousunu güncelle. Genişletmek için tıkla... 3 GHz e çıkarıyorum fakat 3.4 de hiç denemedim ram frekanslarından dolayı olacağını zannetmiyorum fakat bir deneyeyim.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #24 İşlemcinin tüm çekirdeklerinin sürekli %100'de durmaması, en ideal %90'nın üstüne çıkmaması lazım. Kasanın üzerinde HDD ışığı vardır, o ışığın sürekli yanmaması lazım.
İşlemcinin tüm çekirdeklerinin sürekli %100'de durmaması, en ideal %90'nın üstüne çıkmaması lazım. Kasanın üzerinde HDD ışığı vardır, o ışığın sürekli yanmaması lazım.