O Onur Aktaş Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #1 Şuan sistemim R7 240 ekran karti Q6600 islemci 3 gb ram ddr2 Anakart asus p5kpl am se max. 4 GB RAM destekliyor. Gta5 de surekli takilmalar oluyor bencmark testinde 35 40 fps aldim sahnelerde bile ani donmalar oluyor. RAM'i 4 GB yapsam sorun duzelir mi? 4 GB RAM de yetmez ise bosuna almiyayim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2016
Şuan sistemim R7 240 ekran karti Q6600 islemci 3 gb ram ddr2 Anakart asus p5kpl am se max. 4 GB RAM destekliyor. Gta5 de surekli takilmalar oluyor bencmark testinde 35 40 fps aldim sahnelerde bile ani donmalar oluyor. RAM'i 4 GB yapsam sorun duzelir mi? 4 GB RAM de yetmez ise bosuna almiyayim.
Berk Ovalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #2 Onur Aktaş dedi: Şuan sistemim R7 240 ekran karti Q6600 islemci 3 gb ram ddr2 Anakart asus p5kpl am se max. 4 GB RAM destekliyor. Gta5 de surekli takilmalar oluyor bencmark testinde 35 40 fps aldim sahnelerde bile ani donmalar oluyor. RAM'i 4 GB yapsam sorun duzelir mi? 4 GB RAM de yetmez ise bosuna almiyayim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kere 4GB RAM bile GTA5'te takılmalar yapabiliyor. 3GB RAM oyuna yetmez. Sorunun sebebi bu. Artı 0 Eksi
Onur Aktaş dedi: Şuan sistemim R7 240 ekran karti Q6600 islemci 3 gb ram ddr2 Anakart asus p5kpl am se max. 4 GB RAM destekliyor. Gta5 de surekli takilmalar oluyor bencmark testinde 35 40 fps aldim sahnelerde bile ani donmalar oluyor. RAM'i 4 GB yapsam sorun duzelir mi? 4 GB RAM de yetmez ise bosuna almiyayim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kere 4GB RAM bile GTA5'te takılmalar yapabiliyor. 3GB RAM oyuna yetmez. Sorunun sebebi bu.
KS KS O Onur Aktaş Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #3 Berk Ovalı dedi: Hocam bir kere 4GB RAM bile GTA5'te takılmalar yapabiliyor. 3GB RAM oyuna yetmez. Sorunun sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Peki 4 GB yapsam düzelir mi.Eğer 4 GB RAM de yetmeyecek ise boşuna almiyim. Artı 0 Eksi
Berk Ovalı dedi: Hocam bir kere 4GB RAM bile GTA5'te takılmalar yapabiliyor. 3GB RAM oyuna yetmez. Sorunun sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Peki 4 GB yapsam düzelir mi.Eğer 4 GB RAM de yetmeyecek ise boşuna almiyim.
Berk Ovalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #4 Silinen üye dedi: Peki 4 GB yapsam düzelir mi.Eğer 4 GB RAM de yetmeyecek ise boşuna almiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam dene bakalım problem yine devam ederse yazarsın buraya. 4GB RAM ile ayarları biraz kısarak rahatça oynarsın diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Peki 4 GB yapsam düzelir mi.Eğer 4 GB RAM de yetmeyecek ise boşuna almiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam dene bakalım problem yine devam ederse yazarsın buraya. 4GB RAM ile ayarları biraz kısarak rahatça oynarsın diye düşünüyorum.
KS KS O Onur Aktaş Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #5 Berk Ovalı dedi: Hocam dene bakalım problem yine devam ederse yazarsın buraya. 4GB RAM ile ayarları biraz kısarak rahatça oynarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar yeterince kısık zaten dağda falan kasma olmuyor ama șehirde sıkıntı çıkıyor.RAM i en yakin zamanda alacagim 4 GB RAM ile oynaya bilen var ise yorum atarsa çok iyi olur. Artı 0 Eksi
Berk Ovalı dedi: Hocam dene bakalım problem yine devam ederse yazarsın buraya. 4GB RAM ile ayarları biraz kısarak rahatça oynarsın diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar yeterince kısık zaten dağda falan kasma olmuyor ama șehirde sıkıntı çıkıyor.RAM i en yakin zamanda alacagim 4 GB RAM ile oynaya bilen var ise yorum atarsa çok iyi olur.