Q6600 sistem donma sorunu

Bayram_Taşcı

Hectopat
Merhaba hemen konuya giriş yapıyorum. Foruma ilk mesaj attığımda (Zula) adlı oyun açılmadığını fark ettim ama şimdi (bandicam) adlı uygulamayı kurarken dondu Windows etkinleştirme sorun Gider'e bastığımda ve PUBG Mobile tüm hile programlarında yani bilgisayarda çoğu yerde donma oluyor işlemci frekans yükseltme önerildi yaptım ama düzelmedi bu arada bilgisayar donduğunda bilgisayar iç aksamları tamamilen çalışıyor ama klavye ve mouse ışıkları sönüyor reset atma veya fiş çekmedikce bilgisayara hiçbir şekilde kendine gelmiyor acil yardımınızı bekiyorum.

İşlemci: Intel(R) Core(TM) 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz 2.39GHz.
RAM: 4, 00 GB.
İşletim türü: 64 Bit işletim sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama

Keşke PUBG hile programını belirtmeseydin, belki yardım edecek daha çok kişi bulurdun 😂

Ama PUBG hileleri CMD kullanıyor o yüzden yazdım hileyi denemek için indirdim 6 aydır hile kullanmıyorum özel sebeplerden en çok istediğim Zula sadece Zula için attım bu mesajı eğer Zula açılırsa burayada yazıyorum hile kullanmayacağım
yeterki yardım edin lütfen
Keşke PUBG hile programını belirtmeseydin, belki yardım edecek daha çok kişi bulurdun 😂

Bilgisayarın sorunu RAM miş yeri RAM alınca düzeldi keşke beni bu kadar uğraştırmasaydınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı