DF-Erkim
Hectopat
Daha fazla
Ben PC'yi açtıktan hemen sonra Steam guncellemesi yapiliyor ondan sonra mouseyi hareket ettirmeye çalışıyorum ve 1-2 kere hareket ettirebiliyorum. Sonra Windows yanıt vermeyi durdurdu hatası alıyorum ya da öyle kalıyor. Bu olay olmadan hemen önce PUBG açık iken 1490×900 mönitorimden Saba 1920×1080 mönitörüne taktım. Problem yoktu. Taki PC'yi kapatıp eski mönitöre kabloyu takana kadar. Taktıktan sonra PC'yi açmaya çalıştım ve eskiden de 1-2 kere olan bir sorun karşıma çıktı. Monitorun tepesinde sol tarafında beyaz vs renkler karışık noktalar çıktı. Eskiden PC'yi açıp kapatmak cözüm olmuştu fakat şimdi sorunlar daha da kötüleşti. PC'yi Açmaya çalıştığımda mönitörün üstunde önce renkli noktalar belirdi ve sonrasında ekran birden PC açık degilmış gibi mavi oldu. PC'yi 2-3 kere daha açıp kapasam da neye yarar. PC'yi güvenli modda açtım ve sorunsuz açıldı. Bir de normal olarak başlatayim dedim ve açılmaya başladı fakat en tepede de belirttiğim gibi dondu ve 1 tıklamayi 20 saniyede yapmaya başladı. Bu arada harddisk sorunlu yani baya yavaştı. Sorun ne olabilir? Önemli dosyalarım var.
Sistem:
Sistem:
- EkranKartı: GTX 1050Tİ 4GB
- İşlemci: İntel Core 2 Quad Q6600
- Windows 7 64 Bit
Son düzenleyen: Moderatör: