B BassDrum Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Bu göründüğü gibi resimde ki yazılar kötü gözüküyor ayrıca Online oyuna giriyorum chatten hiçbir şey anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Bu göründüğü gibi resimde ki yazılar kötü gözüküyor ayrıca Online oyuna giriyorum chatten hiçbir şey anlamıyorum.
Semih Bayrak Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 Kanka bildiğim kadarıyla görev çubuğuna "cleartype" yaz ve önüne çıkan uygulamayı aç oradan "cleartype" etkinleştire bas. Windows 10'da böyle oluyor. Not: Bu forumda ilk yazım yazım hatası yaptıysam özür dilerim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (65).png 363,8 KB · Görüntüleme: 54 Ekran Görüntüsü (66).png 261,2 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
Kanka bildiğim kadarıyla görev çubuğuna "cleartype" yaz ve önüne çıkan uygulamayı aç oradan "cleartype" etkinleştire bas. Windows 10'da böyle oluyor. Not: Bu forumda ilk yazım yazım hatası yaptıysam özür dilerim.
KS KS B BassDrum Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Cleartype da önüme çıkan metinlerinde çoğu bulanık hangisi doğru seçemiyorum ki Artı 0 Eksi