4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 26 Aralık 2021 #11 efmsubal dedi: Kendim yapmadım hocam hazır EFI kullandım. Config bu forumda birinin daha önce önerdiği config. Son çare onu denerim olmadı. Genişletmek için tıkla... EFI dosyasını böyle değil direk dosya olarak atın MediaFire gibi servisler ile.
efmsubal dedi: Kendim yapmadım hocam hazır EFI kullandım. Config bu forumda birinin daha önce önerdiği config. Son çare onu denerim olmadı. Genişletmek için tıkla... EFI dosyasını böyle değil direk dosya olarak atın MediaFire gibi servisler ile.
efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #12 453482 dedi: EFI dosyasını böyle değil direk dosya olarak atın MediaFire gibi servisler ile. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. EFI e.n.e.s dedi: Hocam EFI'yi dosya olarak atsanız iyi olur. Bu configi mi kullandınız? Genişletmek için tıkla... Q6600 PC'ye macOS kurmak Core 2 Quad. Bende hazır var eve gidince atarım. İşlemciniz Core 2 Duo değil mi? Teşekkür ederim. www.technopat.net Burada ki hocam.
453482 dedi: EFI dosyasını böyle değil direk dosya olarak atın MediaFire gibi servisler ile. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. EFI e.n.e.s dedi: Hocam EFI'yi dosya olarak atsanız iyi olur. Bu configi mi kullandınız? Genişletmek için tıkla... Q6600 PC'ye macOS kurmak Core 2 Quad. Bende hazır var eve gidince atarım. İşlemciniz Core 2 Duo değil mi? Teşekkür ederim. www.technopat.net Burada ki hocam.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 26 Aralık 2021 #13 Tamam hocam benim attığım mı diye sormuştum benim attığımmış. Bu config ile deneyin birde. config.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Tamam hocam benim attığım mı diye sormuştum benim attığımmış. Bu config ile deneyin birde. config.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #14 e.n.e.s dedi: Tamam hocam benim attığım mı diye sormuştum benim attığımmış. Bu config ile deneyin birde. config.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynı hata ama bu hatadan öne ekranda yazılar aktı. Ve yazıların sonunda bluetoothla alakalı bir şey yazıyordu.
e.n.e.s dedi: Tamam hocam benim attığım mı diye sormuştum benim attığımmış. Bu config ile deneyin birde. config.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynı hata ama bu hatadan öne ekranda yazılar aktı. Ve yazıların sonunda bluetoothla alakalı bir şey yazıyordu.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 26 Aralık 2021 #15 Bunla deneyin birde. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #16 e.n.e.s dedi: Bunla deneyin birde. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle bir hata aldım hocam. Dosya Ekleri image.jpg 101,1 KB · Görüntüleme: 46
e.n.e.s dedi: Bunla deneyin birde. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle bir hata aldım hocam.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 26 Aralık 2021 #17 Buyurun. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #18 e.n.e.s dedi: Buyurun. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu seferde böyle bir hata aldım hocam. Dosya Ekleri image.jpg 94,2 KB · Görüntüleme: 39
e.n.e.s dedi: Buyurun. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu seferde böyle bir hata aldım hocam.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 26 Aralık 2021 #19 config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #20 efmsubal dedi: Bu seferde böyle bir hata aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım hocam. Bilgisayarımda bluetooth olmamasıyla alakası olabilir mi? Dosya Ekleri image.jpg 263,6 KB · Görüntüleme: 31
efmsubal dedi: Bu seferde böyle bir hata aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım hocam. Bilgisayarımda bluetooth olmamasıyla alakası olabilir mi?